[]

Telefon Aşağı Bağlandı. Sonra?

Yeni evimde telefon hattı açıldı, aşağıda bağlandı. Ama yukarı daireye de çıkması gerekiyormuş. Bunu da elektrikçiler yapıyormuş.

Nasıl yapıcaz? Herhangi bir elektrikçi bunu yapar mı? (ve oluru kaç paradır)


 
10-20 metre kablo cekilecek, sen bile yapabilirsin ama bilmiyorsan hiç bulaşma. 10-20 liraya her hangi bir eletrikci yapar muhtemelen.


  • nofearman  (10.01.13 09:32:08) 
kapıcı falan da yapar büyük ihtimal


  • aşksız prens  (10.01.13 09:40:41) 
10-20 liradan biraz şüpheliyim. genellikle sırf geliş için bile para alıyorlar, bir de bunun işçiliği var. birini çağırmadan evvel mutlaka detayları ver ve fiyatı konuşun. kapıcı yapıyorsa o yapsın bence.


  • interview with the vampire  (10.01.13 09:42:24) 
10-20 liraya nası yapıyorlar abi adamların eve gelişi bile 20-30 lira. Üstüne bir de onu ekle bi 50 isterler en az. Bizim burdakiler eve gelip 2 priz, 2 avizeyle uğraşıp 50 alıyor.


  • gerzekali final edition sp1  (10.01.13 10:04:25) 
siz nerede yaşıyorsunuz merak ettim


  • nofearman  (10.01.13 11:18:27) 
Ankara, ve ustalarla çok haşır neşir oldum son 2 sene içinde malesef. Hem işimde hem de ev hayatımda.


  • interview with the vampire  (10.01.13 11:20:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.