[]

Sennheiser vs Philips kulak içi kulaklık hakkında karşılaştırma

Arkadaşlar yarın psp için kulaklık alacağım, bakırköy de khalkedon adında ucuza satan biryer buldum.(sadece aşağıdaki ürünleri satıyor) Çok fazla müzik dinleyen bir insan değilim, ancak hergün 3 saatim yolda geçtiğinden esasen film ve oyun için istiyorum. aşağıdaki kulaklıkları kullanmış olanlar fiyat/performans olarak bir karşılaştırma yaparsa çok sevinirim. (özellikle philips hakkında) (ses izolasyonu sağlaması da göz önünde bulundurularak)

1) philips she9500 : 30 ytl

2) sennheiser cx300 : 60 ytl

3) sennheiser cx500 : 80 ytl

4) sennheiser cx55 : 80 ytl

 
sennheier cx300 kullanıyorum diğer modelleriyle ilgili pek bilgim yok ama sennheiserden memnun kalmama gibi bir durumunda yok. philips çok kalitesiz. hem ses yalıtımı hem malzeme kalitesi olara. 4-5 aydan fazla giden philips görmedim ya kulaklık birleşiminden ya jack birleşiminden kopuyo kablolaları. ama fiyatlar gerçekten fazla ucuz ve sennheiserin piyasada sahteleri var, şahit oldum, dikkat et.


  • Zaphod  (08.01.09 18:41:49) 
sennheiserlar eğer gerçeklerse çok ucuzlar, cx500 alın derim. nerede satılıyor bunlar?


  • nickini vermek istemeyen suser  (08.01.09 20:23:52 ~ 20:28:48) 
sennheiser'lar bu kadar ucuz olamaz. imkanı yok. ne derlerse desinler inanmayın (yok paketinde satmadığımız için gümrük vergisi ödemiyoruz, yok kaçak getiriyoruz hacı sakın kanma ha falan feşman). sennheiser gurusu olarak söylüyorum bunu, o kadar da iddialıyım.

dediğim gibi sennheiser konusunda iddialıyım, philips konusunda bişey diyemeyeceğim. şöyle bir ayrım yapmak daha kolay olur sennheiser lar arasında; eğer ses manyak olsun hacı onun dışında hiç bir şey istemem derseniz cx300. ses mükemmel olsun ama yanında da az buçuk fonksiyonellik olsun derseniz cx500. hacı ben oyun da oynayacağım ambiyans yaşatsın yeri geldiğinde alet diyorsanız, cx500'e nazaran daha kolay kullanımlı olmasından ötürü cx55.

ha sennheiser'ın hiç bir kulakiçi modelinin ses izolasyonu sorunu yoktur. 86 model körüklü ikarus'la yokuş çıkarken dışarıdan zerre ses duymadığımı bilirim, hem cx300 hem cx500 ile.

kıssadan hisse, sizin için ideali (bence) cx55.
  • alexander the one point five  (08.01.09 20:53:45) 
cx300'un amazon satis fiyati 19.99 usd idi sukran gunu dolaylarinda. mumkun yani o fiyat.


  • disq  (08.01.09 21:21:59) 
senheiser ler kalitelidir ve philips le karşılaştırılamaz.bu gördükleriniz büyük olasılıkla çin malı bir taklittir. cx modelinin taklitlerinin şahane olduğunu okumuştum, gerçeğiyle birebir...:)


  • piirsikli  (08.01.09 21:32:14) 
Yaklasik 4 ay once filan, Sennheiser'in Turkiye distributoru, piyasada cok fazla sahte Sennheiser oldugunu beyan edip, ufacik bir jest olsun diye, sanirim Donanimhaber'e 5 tane kulaklik hediye etmisti, sahte kulaklik magdurlari degistirebilsinler diye.

Iki kere dikkatli olmak lazim ucuz alirken.
  • lightblue  (08.01.09 22:43:06) 
cx300 un en düşük fiyatı 103ytl. 60ytl olmasına pek imkan yok.


  • pain  (09.01.09 08:52:54) 
abi bence sennheiser'le philips'i aynı cümle içinde kullanman pek uygun olmamış :) şaka bi yana philipsin ses ürünlerini hiç tavsiye etmiyorum.


  • yoldaki isaretler  (09.01.09 10:15:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.