[]

netbook için c++ compiler

iyi akşamlar
1.6 ghz atom işlemci ve 2gb ram'i olan bir netbook için hangi derleyeciyi önerirsiniz ? işletim sistemi win 7 (32 bit) ancak onu kaldır başka bir os kur sonra şu derleyici kullan da diyebilirsiniz zira cihaz biraz yavaş. bu yavaşlığı hissetmiyeceğim bişey arıyorum, teşekkürler.



 
dev c++ işe yarayabilir.


  • d.  (09.01.13 19:33:38) 
gcc.gnu.org arch linux yada psikopata bağlamak istiyor gentoo veya slakcware kolay gele


  • hitsumo  (09.01.13 19:35:45) 
@d. dev c++'yi denemedim ancak microsoft visual 2008 express oldukça yavaşlatıyor. acaba işletim sistemi çok farkeder mi bu sistem için ?


  • sofu  (09.01.13 19:35:50) 
code blocks da iyidir


  • jedilance  (09.01.13 19:35:54) 
cisual studio microsoft'un. microsoft un her ürünü bilgisayar yavaşlatır şaşmalı. bununla birlikte kodunuz compilerdan çok nasıl bir kodu compile ettiğiniz önemli kasıp kasmamada. yani anlık görüntü/ses işleyen bir şey herhangi bir aletin kasmasına neden olabilir.


  • sparkle kiddle  (09.01.13 20:11:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.