[]

videodaki kadının akli dengesi

yerinde mi sizce? işin uzmanı varsa videodan tahlil etsin pls ltf tşk

alkislarlayasiyorum.com


 
delilik kriterini biraz düşürsek bu memleketin yarısına deli diyebiliriz. bunun gibi bir sürü insan var akli dengesi bozuk diyemeyiz; ama normal olmadığı ortada.


  • dokunmakalbime  (09.01.13 10:44:26) 
yanlış hatırlamıyorsam bu kadın yurtdışında (almanya) ve çok fazla parçayı bu şekilde çalıp youtube'a koyuyor. oradan istek falan alıyor.

almanyada insanlar geleneklerden uzak şekilde sıkıntı çekerek ya din veya başka saçmalıklara kapılıp hayatlarının ellerinden kayıp gitmesini yaşıyor. bu kadın kendini müziğe vermiş. iyi çalar kötü çalar bilemem. önemi de yok. önemli olan medeni cesaret. yapabiliyorsa ne güzel. ben keman aldım. 3 ay oldu. henüz daha 5 kere ya çaldım ya çalmadım. medeni cesaretsizlikten değil ama tembellikten. aferin kadına. iyi kötü çalıyor.

konuşmasının kötü olması yurtdışında olması bence ayrıca.
  • ben smyrna  (09.01.13 11:20:12) 
@ben smyrna, yalnız şunu düzeltelim. kadın iyi - kötü çalıyor diye bir şey yok. çalamıyor. çalamıyor olmasına da lafım yok, çalabildiğini zannediyor. şarkıyı "çalamıyorken" adeta virtüözmüşçesine şekilden şekle giriyor. bana klinik vaka gibi görünmesinin nedeni bu.


  • zgrydn  (09.01.13 11:51:37) 
belki bu o kadın değildir bilemedim şimdi ama o kadın ise bile en kötüsü seçilmiştir. ancak yine de aynı düşüncem geçerli. bence kendinizi yapabiliyor olmak (pro değilseniz) zararsız. hatta motive edici.


  • ben smyrna  (09.01.13 23:31:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.