[]

Ufak bir İngilizce Türkçe Çeviri

Merhaba;

Aşağıdaki metnin türkçesi lazım. Eğer android kullanmıyor iseniz birkaç teknik kelimeyi bilmeyebilirsiniz onları çevirmenize lüzüm yok. Şimdiden teşekkürler.

---------------------------------
Sleep of Death

The solution is to repartition your SD card. If the phone is already asleep, use adb reboot-bootloader. Enter CWM and partition the SD card again, 1GB ext and 0 swap should work. Reboot into ICS and check if the Sleep of Death is gone. You may also wish to reformat the ext partition using a2sd on your phone. Alternatively, removing the SD card from the phone should allow ICS to run without the SoD.

 
''Ölüm uykusu''

''Çözüm SD kartınızı yeniden biçimlendirmek.Eger telefon hazırda uyku modundaysa,adb ''yeniden başlatıcı''yı kullanın.CWM(bir rakam herhalde..)yi girip,Sd kartınızı biçimlendirin,1 gb boş alan yeterli olacaktır.ICS ile beraber yeniden başlatın,ve uyku modundan çıktı mı diye kontrol edin.İhtimalle şuan kullandıgınız telefon hafızasını da yeniden biçimlendirmek isteyebilirsiniz.Alternatif olarak,Sd kartı çıkartıp telefonda kullanmamak,Telefonun SoD olmadan ICS ile birlikte çalışmasına yeterli gelecektir.''

Teknik terimler dışında,dedigi şey aslen bu.
Hayırlı geceler.
  • kokhucre  (09.01.13 00:14:31) 
ek. CWM - (bkz: clock work mod)
SoD - (bkz: sleep of death)
ICS - (bkz: ice cream sandwich)
  • heritage  (09.01.13 01:02:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.