[]

çaylar benden
Aga bu nedir? Adamın tekini koymuşlar, kendi çapında eğleniyor. Hayır eğlensin, bir şey demiyorum da neden televizyonda eğleniyor aga?

şimdi şovenligin bir göstergesi yerelcilik (nativism) dir ve "bizden karakterlerin", "icimizden cikmis yerel unsurların" benimsenmesini ve öne cikarilmasini gerektirir.
demem o ki, akp nin bir oyunu kendisi.
demem o ki, akp nin bir oyunu kendisi.
- atmacaged
(08.01.13 17:26:59)

Aga adamın tipini görünce içeri kaçıyorum yeminlen. Leyla ile Mecnun'dan sonra o sol altta ismi çıkınca hadi bana eyvallah diyip ayrılıyorum resmen.
- gerzekali final edition sp1
(08.01.13 17:31:47)

bu arkadaşın bir çeşit yarışma programı vardı trt de yine. haber öncesi. baya da çok izleyen var. ayrıca kendisi behzat ç de konuk oyuncu ve genel olarak behzat ç. severlerden beğeni almış durumda. demem o ki kalitesiz durabilir beğenmemiş olabilirsiniz ama "bu da kim" gibi birisi bir program değil.
zaten trt de bir bbc değil maalesef.
zaten trt de bir bbc değil maalesef.
- sparkle kiddle
(08.01.13 18:13:44)

ya o cocugu cok severdim ben:/ bi zahmet'te falanken. ama caylar benden'e bi defa denk geldim tahammul edemedim.
- lazuri
(08.01.13 18:18:47)

ilk defa senden duydum şimdi merak edip youtube'dan bir bakayım dedim. 10 saniye bile tahammül edemedim. bu neymiş hakkaten.
- gotham
(08.01.13 18:45:33)
1