[]

smartphone tavsiyesi

merhabalar,

smartphone alimi konusunda kafam karışık ve de sizin önerilerinizi bekliyorum.. öncelikle eski telefonum nokia c6 00. telefonu deiştirme sebebim ise, internet kullanımında yeterli olmaması vesaire.. öncesinde de dokunmatik ekran konusunda bazı çekincelerim olduğu için klavyeli bi model tercih etmiştim.. ama şu anki telefonlar (galaxy s3 denedim mesela gayet kolay kullanımı, biraz öküzüm üzerinize afiyet de)

bana gerekenler;

-iyi internet - video - mail performansı.
pdf vesaire dökümanlar indirip ordan okumaca vesaire de kullanılacaktır. dokunmatik ekranının buna uygun olması..
-çok fena olmayan şarj.. 1 2 gün yeter de gün içinde bitmesi de abes olur.
-öyle application delisi değilim fakat hayatı kolaylaştıran şeylere karşı değilim..

sürekli değişen bir seyrim var. telefonu italya'dan alıcam muhtemelen.. samsung galaxy s3 düşünüyordum aslında da, biraz araştırınca çok da iyi olmadı kafam karıştı..

sony xperia ion, galaxy s2 (çok aşırı telefon delisi olmadığımdan, ve de dizayn ve kompaktlık olarak daha hoş geldiğinden dolayı) da listeye girdi.. iphone 4s de olabilir de bence gereksiz bir fiyat farkı var diğer modeller arasında..

ne önerebilirsiniz bana şu aşamada?

kameram yok dolayısıyla alacağım alet aynı zamanda kamera olarak da kullanılacak. öyle aşırı bi foto meraklısı değilim her model işimi görür sanırsam, rezalet performans olmadığı sürece..

 
2 haftadır note2 kullanıyorum. bu telefonsa bundan önce kullandıklarımız (iphone 4 ve 5 dahil) neydi diyorum. i5'i eşime verdim ve note2 ile devam ediyorum. 3100mah pili ile şarjı ve 5.5 ekranı süper. boyutları sizin için sıkıntı olmazsa s3 ile arasında fiyat farkı yok ve boyutları da aslında s3 ile çok da farklı değil.


  • atrin  (08.01.13 16:38:45) 
biraz büyük geliyor bana ya note.. arkadaşda var note da, yani cebime sığmaz o telefon, arka cebe koymak da yemez, otururum ekran paramparça olur ağlar dururum..

galaxy s3 bile büyük geliyor bana biraz aslında..
  • kveldulv  (08.01.13 16:47:44) 
Sony xperia S
Kamerası ve ekranı çok çok iyi. Bişeyler okumak için ideal.

  • heritage  (08.01.13 16:53:24) 
bi de öyle takılma sistem hatası vesaire şeyler pek tercihim deil. şu anki telefonum misal kamerasını kafasına göre kullanıyor, arada internette bi siteye girince, fazla bellek gerekirse direkt löp diye kapanıyor vesaire..


  • kveldulv  (08.01.13 17:10:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.