[]

paypal'a maaş hesabıyla kaydolmak

Sevgili Galyalılar, paypal'a eklemem gereken bir hesap var, ama elimde sadece maaşımın yattığı banka hesabım var.

Diyeceğim odur ki, paypal gerçekten de %100 güvenli midir?

bir diğer husus, ödemeyle ilgili bir sorun çıksa mesela, hesabı dondurma/maaşıma erişimimi de engelleme yetkileri var mıdır?

 
1- %99 güvenlidir. ben hiç birşeye %100 güvenlidir diyemem bu devirde.
2- hesabınıza bloke vs. koyamazlar. bunun için Türkiye'de icra takibi başlatıp haciz işlemi yapmaları gerekir.

  • nesilsiz  (08.01.13 13:14:57) 
panpa elimden gelse maaşı elden alırım. sanal şeylere güvenilir mi? yarın şok şok şok paypal patlatıldı, hesaplar boşaltıldı görürsen napcan?


  • ykyt  (08.01.13 13:17:20) 
nesilsiz, teşekkür ederim içim rahatladı.

ykyt, iyi güzel de, bizim köşe başındaki dönerci de dahil elden maaş veren işletme kalmadı nerdeyse. aslında en güzeli oraya özel yeni bi hesap açmak, ama buna vaktim yok maalesef.
  • a d s z p  (08.01.13 13:20:11) 
güvenlidir güvenli olmasına da banka hesabını ekleyerek ne yapmayı umuyorsun, türkiye'de ödeme filan yapamazsın ki onunla?


  • ocanal  (08.01.13 13:21:16) 
ocanal, ödeme yapmayacağım, ödeme alacağım.


  • a d s z p  (08.01.13 13:23:44) 
paypal %100 güvenlidir ama kafalarına göre iş yaparlar. X sebebinden dolayı hesabını dondururlarsa mesela, paypal hesabında olan paran gider (banka hesabına birşey yapamazlar)


  • bonjurkes  (08.01.13 13:33:54 ~ 13:35:14) 
bir hafta sonu elemanın biri (hacklemiş hesabımı) benim hesabım üzerinden işlem yapıp geri çekmiş yok yere bana 100 usd'a yakın işlem masrafı kesmeye kalktılar. O zamandan beri paypal ile işim olmaz.


  • SiyamkedisiZorro  (08.01.13 13:35:00) 
netteki hersey kadar guvenilir/guvensiz.
6 senedir kullaniyorum sorun cikmadi hic.

  • yirtik foto  (08.01.13 14:34:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.