[]

Game of Thrones okuyayım mı?

Ben halihazırda izlediğim bi' şeyin kitabını okuyunca sıkılıyorum. Mesela ilk 1-2 filmi izlediğimde Harry Potter okumak çok istemiştim (yaş 10 falan tabi o zamanlar) ama okumadım. Şimdi serinin filmlerini izledim ya, kitaplarını okumak hiç çekici gelmiyor. Sonuçta ana hatlarıyla biliyorum, bir sonraki satırı belki tahmin bile edebiliyorum. Game of Thrones'da da bu olur diye korkuyorum. Çok sevdim diziyi aslında, çok da ilgimi çekiyo böyle devletli savaşlı şeyler. Ama hem isim hafızam çok kötü (devletler, onların özellikleri ve önemli kişilerin adlarını karıştırabilirim) hem de işte bahsettiğim "belki bu olayın sonunu biliyorumdur" durumu. Benzer durumda olup okumaya başlayıp "aa iyiymiş aslında lan" diyen var mı? Çok seveni var biliyorum da biraz gazlanayım dedim.




 
ben de henüz okumadım ama okumak istiyorum. sen de oku bence.


  • d.  (08.01.13 13:10:36) 
kitap okuma alışkanlığın varsa oku. yoksa da edin o alışkanlığı.


  • zgrydn  (08.01.13 13:12:17) 
GoT 1. sezon çok benzer olsa da (tabii kitap çok çok daha güzel) ikinci sezon epey farklı. Seriyi beğeniyorum oldukça, bence oku. Hatta Harry Potter'ı da oku, o da pek güzel. İlk 1-2 kitaptan sonra çocuk kitabı olayından çıkıyor zaten.


  • whoosie  (08.01.13 13:31:25) 
hiç durma;)


  • yazbitmesinsipidikterlikdolabagirmesin  (08.01.13 14:23:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.