[]

midemi toplayamıyorum(alkol sonrası)

dün gece alkol aldım. normal zamanda rennie'siz alkol almam çünkü mide hastasıyım. ülser ve gastrit var.
ama gece rennie'm yoktu öyle içtim. 2-3 bardak vodka içtim çok da değil yani. ama sonra dayanamadım midem kötü olunca kusmaya gittim. çok fazla çıkardım. sonra duş aldım ve uyudum.

hala midemde çok deli şişkinlik var. hala midem bulanıyor. ve hala reflekslerim zayıf.

yurtta kalıyorum. yurt sınırları içerisinde nasıl toplayabilirim kendimi?

bi multivitamin içtim şimdi suda eriyenlerden. başka ne yapabilirim?

bünyem hakkında not: rennie aldığım sürece çok fazla içebilirim. neredeyse her zaman bilincim yerinde olmuştur. dayanıklıyım yani.

 
ayran mideye çok iyi gelir alkol sonrası. hem tuz ihtiyacını karşılar hem su hem de yoğurt mideni dinlendirir. bolca tüket, iyi gelir.


  • sirkelimon  (08.01.13 11:10:22) 
aynı şekilde rennie ve içkiye abanan arkadaşımız mide kanamasından ölüyordu, haftalarca toparlanamadı. aman diyorum ciddi iş.
rennie yi bırak ve mideni toparlamaya bak, zaten çok içiyosan karaciğerin de yorulmuştur, sadece miden değil. bulabiliyorsan taze işlenmiş, bu yılın mahsülü kudret narı al ve iki hafta kür yap, iç sistemdeki tüm yaraların onarılır.
şimdi de peynir, ekmek, çay gibi mide tutucu hafif bişiler yemeye çalışabilirsin, nane çayı da iyi gelir. geri kalan baygınlık için de dinlenmek en iyisi, bol su iç, bol tuvalete git.
bir de kötü votkayla bu çok oluyor, dışarıda içince sanırım içine güzelinden de koymuyorlar mesela bazuka çoook fena yapıyor insanı ertesi gün, mide bağırsak tümden iptal oluyor, bence içkinin kalitesizliğinden.
  • kediebesi  (08.01.13 11:16:45 ~ 11:33:38) 
muz
ekmek ve yoğurt
limonlu çay, mideni dinlendirir
  • dieselsingle2  (08.01.13 11:20:52) 
kefir on numara rahatlatır.eğer normal kefir içwemiyorsan meyveli iç


  • grandmasterc  (08.01.13 11:30:38) 
Bende bozoodka ictim :(
Otellerde falan hep bunu veriyolardi o yuzden bende bunu alim dedim bu seferlik. Hic almamistim alip sise olarak ilk kez ictim bu vodkayi :/

  • c1b2k3  (08.01.13 12:00:07) 
bol su iç. varsa maden suyu iç(soda değil)


  • durdenist  (08.01.13 12:04:56) 
ayran soda karıştır iç 2 tane. yarım saat sonra gel konuşalım, bana dua edeceksin.


  • camino real  (08.01.13 12:10:42) 
uyandıktan sonra yaptıklarım;;

multivitamin aldım suda eriyenlerden.

1 saat sonra.yarım ekmek yedim içerisinde yağsız gögüs eti ve yeşillik vardı o kadar.
2 tane ayran içtim.
sonra da limonlu çay içtim bir tane.
  • c1b2k3  (08.01.13 12:42:46) 
rennie eşliğinde içki içmek büyük bir hatadır, hiç bir işe de yaramaz, mideyi korumaz. 8 yıl önce ben aynı hataya düştüm, mide kanaması geçirdim ve ölümden döndüm. tavsiye edebileceğim, dışkınızı kontrol edin, simsiyah telve gibiyse kanamanın habercisi olabilir. böyle bir durumda vakit kaybetmeden hastaneye gidin. son olarak midede devam eden rahatsızlık varsa bunun çaresi doktora gitmektir. not olarak dursun burada..


  • electricsky657  (07.07.16 17:34:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.