[]

hanımefendiler cevaplasın lütfen

1- gömlek üstü kazak giyildiğinde yakaları içeri mi sokmalı dışarıda mı bırakmalı. yahut kazağın v ya da bisiklet yaka olmasına göre değişir mi?

2- gömlek pantolon kombinasyonunda gömleği pantolonun içine sokmak çok mu yaşlı işi?

3- tshirt üzeri gömlekte hiçbir düğmeyi iliklememek mi daha şık yoksa son iki düğmeye kadar iliklemek mi?

tşk:)

 
1) kazağın yakasına göre değişir ama gömleğin yakası da önemli. gömleğin yakası çok büyükse her iki kazak türünde de çıkarılmaması taraftarıyım. ama bu bir dress code değil de fikrim sadece. diğer türlü v yaka kazakta gömlek yakaları daha çok çıkarılıyor sanki. ha bu konuda bir de boyun uzunluğu da önemli sanki. boyun kısaysa yakayı çıkarmak çok da hoş durmuyor.

2) gömleği pantolonun içine sokmak yaşlı işi değil. erkekte bacak boyu üst bedene göre orantısızsa, yani uzunsa içe sokulan gömlek-pantolon görüntüsü çok hoş olmuyor, sanki pantolonu göğsüne kadar çekmişsin gibi bir his oluşuyor bende. o sebeple orantıya bakmak lazım.

3) tshirt'e ve gömleğe bağlı olarak değişir.
  • le fate ignoranti  (08.01.13 09:02:02) 
1- kazak bisiklet yaka ise içeride, v yaka ise dışarıda olmalı.

2- yaşlı işi değilde işte tipine göre karar verilmeli bence. bazılarına hiç yakışmıyor.

3- göbek yoksa hiçbirini iliklememek daha iyi
  • yue  (08.01.13 09:28:46) 
1- gömlek üstü kazakta kazak sıfır yaka ise gömlek yakaları içeride kalsın. v yaka ile yapılan kombinasyonda kazağa göre değişir de genel olarak gömlek içeride kalınca daha şık duruyor. v yaka kazakların içine uygun renkli sıfır yaka t shirt giyebilirsiniz.

2- gömlek pantolon kombinasyonunda gömleğin içeride olmasından ben hoşlanmıyorum. iyi durmuyor bence. bir tanesi hariç: kot pantolon + slim fit gömlek + ceket. bu şekilde giyecekseniz gömlek içeride olabilir.

3- t shirt ve gömleğe bağlı olarak değişir diyorum ben de.
  • kırmızıkaşekaban  (08.01.13 09:34:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.