[]

Kredi kartındaki limiti nakit paraya çevirmek?

Kartla altın alıp bozdurmak dışında en az kayıplı yöntem ne olabilir?




 
nakit avans olayi var benim bildigim. arkadas isbankasi bankamatikten 300-500 lira bir sey cekmisti, 10 gun icin 1-2 lira gibi bir fark odemisti.

edit: farkettiysen binen faiz cok dusuk, altini alip bozdururken de bir fark olusacak sonucta belki bundan daha fazladir.

Gerci amaciniz da onemli, parayi ne kadar surede yerine koyabileceksiniz? 10-20 gun icinde borcunuzu kapaticak paraniz olacak mi kesinlikle?
  • seoman  (08.01.13 01:10:08 ~ 01:32:07) 
Sanalpazar.codan birşey alıyor gibi gösterip on iki taksiler bildirebilirsiniz.


  • skahvecioglu  (08.01.13 01:26:31) 
Bir de burada millet beyin firtinasi yapip bu konuda aksiyonlara girmis, inceleyebilirsin:

forum.donanimhaber.com
  • seoman  (08.01.13 01:34:22) 
legal olmayan bir yöntemden bahsedeyim. bir gün ankara sanayide(ostim) bir ikinci el parça almamız gerekti. adama nakit paramız olmadığını ve kredi kartı kullanmak istediğimizi söyledik.

adam bizi bir yere yönlendirdi. telefoncu gibi bir yer. gidin ne kadar nakit para istediğinizi söyleyin adam komisyon karşılığı size nakit verecek dedi. gittik ve kapıdaki kuyruğu görmelisin. karttan çektirdik slipimizi ve nakitimizi aldık. parçacıya gidip nakit olarak verdik. 300 liradan 8 lira fark aldı sanırım.

belki sizin etrafınızda da bu tür bir şey vardır ama çok acil lazım olmadıkça gerek var mı bilmiyorum.
  • wildkiller  (08.01.13 02:09:19) 
sanalpazar en uygun yöntem kredi kartına 500 lirqa faiz gelriken sanalpazar 250 lira


  • seyyar satıcı  (08.01.13 08:40:13) 
kartla altın alıp bozdurmak olmadan da kuyumculardan yapabilirsin bu işi.
camekanında her bankanın her pos cihazının logosu olan bir kuyumcuya git, onlar genelde kredi kartına nakit para veriyorlar.
karttan para çekmek istediğini söyle onlar yaparlar zaten.
ben 100 liraya 5 lira vermiştim en son. 105 çekti 100 verdi yani.
  • etna  (08.01.13 09:30:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.