[]

Nereden arsa almalı (istanbul)

selam George Soros'lar
İstanbul'da arsa alacak olsanız yatırım amaçlı nereyi düşünürdünüz?
bütçe 40-50bin tl civarı.


 
valla fiyatından anlamam, onu baştan diyeyim. kıstasımız neler, arazilerin fiyatları neler, o paraya ne kadar yer alınır bilmem. ama kendimce çıkarımlarımı yazayım;

3. köprü yolu alınmaz artık, değerlendi zaten. 3. havaalanı için silivri dediler, saldırdı millet, elde patladı araziler.

şimdi "kuzeydeki yeni istanbul" için çatalca taraflarını diyolar, tem'in üst tarafından başlayarak. yeni havaalanı da oraya yapılacakmış. ama bunu ben bile biliyorsam, manası kalmamıştır muhtemelen yatırım amaçlı almanın. hem fiyat artmıştır çoktan, hem de gerçekse bile zaten sen-ben 50bin bütçeyle almadan önce kodamanlar milyon dolarlarla almıştır.

şimdi; silivri patladı. çatalca-arnavutköy-göktürk'e kodamanlar atmıştır eli. (ki göktürk zaten olmazdı).köprü yolu da patladı dedik.

şile taraflarının değerleneceğini sanmıyorum nedense. öyle geliyo bana.

kısacası istanbulun kuzey tarafından umutlu değilim.

bana kalırsa kurtköy olabilir, tabi mevkisine bağlı.

bulunabilirse ataşehir-batı ataşehir-küçük bakkalköy civarı olabilir bellllki.

ya da silivri olabilir lan, metrobüsün önce büyükçekmece'ye sonra silivri'ye uzatılacağına dair bi şeyler var galiba, bu havaalanını duyup da patlayanlardan ucuza alınabilir belki. kadıköy'de yaşıyorum ziverbeyde, ve burada bile o kadar yerleşik bi yer olmasına rağmen metrobüs gelmeden önce 150bin verilen eski apartman dairelerine 300-350bin teklifler gelmeye başladı. o yüzden.

yani kuzey güney hattı değil de, doğu-batı hattındaki araziler daha mantıklı geliyor,
  • fuel oil  (07.01.13 23:36:21 ~ 23:38:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.