[]

S3 mü, iPhone5 mi?

Selam mobayldüdz,

çok klişe olacak belki ancak sorayım dedim. 3gs kullanıcısıyım, elimde halihazırda iphone5 mevcut ancak kullanmadım. Çünkü bir sebeple aldım ve o parayı haketmediğini düşündüğüm için kullanmadım. Aklımda s3 var ancak sorunlu olduğuna dair şeyler duyuyorum.

Velhasılkelam, kullanım/kalite/multimedya olarak sizce s3 mü, iphone5 mi?


not. hiç samsung kullanmadım. S3 alırsam iphone5in yeri hazır yani "aldım madem kullanayım" gibi bir durum yok pek...

 
hali hazırda 3gs kullanıyormuşsunuz 5e geçmeniz daha kolay olacaktır


  • metehan01  (07.01.13 22:10:24) 
İkisini de alma. 3GS'le devam.


  • tahsin sutcuoglu  (07.01.13 22:12:22) 
ya abi en nihayetinde bu alet bi telefon ve hayatı kolaylaştıracak ek aparatları var. iphone beş al cebine sığsın. öbürü ne öyle kocaman abi kocaman.


  • anarsi yureklerde  (07.01.13 22:12:32) 
3gs'e ios6 yükleyince 5'ten sogudum biraz zaten :) 3gs ses konusunda sıkıntı çıkarıyor ve sanırım S3 olacak... iphone5'in aman aman bir özelliği yok gibime geliyor.


  • oldboy  (07.01.13 22:19:29) 
iphone 5 tabii ki. iphone almaya gücü yetmemiş çakmalarıyla idare eden tipler gibi görünmek istersen s3.


  • durdenist  (07.01.13 22:22:15 ~ 22:40:53) 
iphone al.
babam galaxy aldı lacivert olanında, bildiğin plastik gibi görünüyor bu alet.

  • kayranin kedisi  (07.01.13 22:28:00) 
bir bu;

www.eksiduyuru.com

bir de bu

kiyas.la

sebepten esüç diyorum.
  • in vino veritas  (07.01.13 22:29:27) 
s3


  • drdolantin  (07.01.13 22:36:19) 
iphone almaya gücü yetmemişler çok fantastik bir tanım.

daha fazla para verip hafızayı genişletemeyeceksem, batarya değiştiremeyeceksem -kişisel görüşüm olarak- sırf prestij için almam o telefonu. işlevselliğine bakarım.

ios daha iyidir belki (kullanmadım) ama android de yeterince iyi. telefonun plastik gibi görüntüsünde kayranin kedisi haklı da ben iki kere düşürdüm bir kere masaya çarptım, dikkatli bakmadan anlaşılmayan bir çizik oluştu sadece.

tüm bunları bir araya getirince o kadar fazla para verilmez bence iphone'a.
  • infernal majesty  (07.01.13 22:58:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.