[]

çok öksürüyorum..nefes almakta güçlük çekiyorum

2 gündür acayip bir öksürük başladı.Birazda halsizlik var.Öksürüğe iyi gelebilecek bişeyler biliyor musunuz ?




 
meyan balı diyorlar.


  • goldentitan  (07.01.13 17:55:03) 
bol su böyle ılık ılık + doktor


  • hocam fazla egon var mi  (07.01.13 17:55:26 ~ 17:55:48) 
Bal+toz zencefil+karabiber karışımı her zaman iyi gelir. Özellikle kuru öksürüğü hemen söküyo.


  • fairytale gone bad  (07.01.13 17:56:11) 
Daha bugun öğrendim bende. Uygulama fırsatım olmadı ama dene bence. Boza öksürüğe iyi gelirmiş.


  • spica  (07.01.13 18:09:53) 
@spica , facebooktan mi ogrendin sen de :)

ben de ibretlik bi hikayeyle paylasilmis ordan gordum, tarcini iyice karistirilarak icilecekmis yoksa gicik yaparmis.
  • seoman  (07.01.13 19:07:01) 
tarçın, zencefil hatta adaçayı veya ıhlamaur az birşey at demliğe. biraz kaynasın demlensin sonra çıkar onları tabi bekledkçe acı yapar. şeker yerine bal ile karıştırıp iç... 85 yaşındaki ananemi bile ayağa dikti seni düşenemiyorum :)


  • emekli intihar komandosu  (07.01.13 20:04:31) 
@seoman aynen face de paylaşmışlar orda gordum bende.


  • spica  (07.01.13 20:55:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.