[]

teknosa internet sitesinden alınan ürünün eksik gelmesi

Sevgili Tüketiciler,

Bir sorum olacak. Teknosa internet sitesinden aldığım playstation 3+move paketinin içinden move çıkmadı. Ben de ürünü açıp detaylı inceledikten sonra uyandım. Tutanak tutturamadım anlayacağınız. Şimdi ürünü geri gönderdim. Başından beri feci bir müşteri deneyimi yaşadığımdan iade talep ettim. Bunlar tutup "senin kutuyu açıp almadığını nereden bileceğiz" şeklinde çamura yatabilirler mi?

teşekkürler.

 
yatamazlar
ben de geçenlerde tchibodan tava aldım kargocu gittikten sonra bi baktım yamuk çıktı. iade ettim kimse de sen yamultmuş olmayasın demedi.

  • neira  (07.01.13 14:22:05) 
@neira tchibo'nun internet alışverişlerinde iade politikası çok esnek. tchibo'ya bakarak bence diğerlerini de aynı sınıfa sokmamalısınız.


  • flexin  (07.01.13 14:28:51) 
benim de korkum bu. Teknosa'nın bu kadar kötü olduğunu nasıl bilemedim ona yanıyorum. Her türlü çamuru bekliyorum açıkçası. En kötü tüketici hakem heyeti tabi. Sanırım bir şekilde alırım ama ne kadar zor/kolay olacağını onlar belirleyecek.


  • ned flanders  (07.01.13 14:32:36) 
teknosadan da hoparlör almıştım ama tizi patlamış geldi. neyse götürdüm değiştirmek için adam da kulak olmadığı için anlayamadı sorunu ama tamire gönderdi sonra tamirden sorun yok diye geri geldi ben de değişim istedim yenisini verdiler
bence sorun çıkmaz yani en kötü ihtimalle iade kabul etmemek için direnirler

  • neira  (07.01.13 15:09:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.