[]

kulüplerin göz göre göre yalan söylemesi

bir transfer dedikodusu yayılıyor. hemen klüpten açıklama geliyor. gündemimizde yok, görüşmüyoruz. aradan 2 gün geçiyor adam imza atıyor. tamam bunu fiyatı düşürmek için yapıyorlar; ama klüp de olsan, mantıklı da olsa 60 milyonun gözünün içine baka baka yalan söylemek çok yanlış değil mi?




 
onunla alakalı değil o iş.şirket olan kulüplerin kap'a bildirim yapmaları gerekiyor bir oyuncuyla görüşüyorlar ise ya da kulübüne teklif yapmışlarsa.mesela şu an fenerbahçe belhanda için teklif yaptı ama kap'a bildirim yapmadıkları için yalanladılar bunu.normalde suç çünkü bildirim yapmadan görüşme yapmak.her kulüp yapıyor bunu.çünkü işin ucunda bildirim yapıp da alamamak var.bu durum da yöneticilerin forsunu bozar.


  • mesa  (07.01.13 11:00:04) 
Galatasaray kesinleşmemiş şeyleri Kap'a bildirip bildirip durdu. Taraftarı umutlandırdı ama sonunda fos çıktı.

Yol yordamı öğrendilerdir herhalde, şimdi yapmıyorlar. Galatasarayın Fenerbahçe'den öğreneceği çok şey var. Bir de henüz adam olmayı öğrenemeden gelmiş artis artis basın açıklamaları yapıyorlar.
  • otonom  (07.01.13 11:05:46 ~ 11:07:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.