[]

ayva yoga pilates

iki ayrı soru soracağım. ayrı ayrı duyuru açmayayım dedim.

1. yogaya başlamak istiyorum, ama spor salonuna üye olmuş bulundum. (1 aydır aletlerle ve dambılla çalışıyorum.) orada da pilatesten bozma pilates dersi veriliyor. geçen ona katıldım. komik ama baya iyi çalıştırıyor vücudu. devam edeyim dedim.
pilates de yoga gibi vücudun esnemesini sağlar mı? yoga esnetir diyorlar ya.

2. ayva tatlısı yapıcam ama şeker koymak istemiyorum. fırında üzerine bal sürüp yapsam, sonra kaymakla yesem olur mu? nasıl olur?

edit: bal yerine pekmez de olabilir.

 
olur da bal da kalorili değil mi epey? ki çoğu bal güvenilir de değil. tatlandırıcıya sıcak bakıyorsan onu deneyebilirsin.

eğer acele değilse agave şurubu mu ne vardı, onu kullanabilirsin bal yerine. tadı da güzeldi onun.
  • april12th  (07.01.13 00:20:06) 
1. evet pilates de esnetiyor aslında pilates kadar strecthing i iyi yaptıran bi hoca olması lazım

2. ben bal sürüp fırına koyma olayını bilmiyorum ama pekmezi şerbet niyetine (kaynatılmış şeker+ su) yerine kullanıyorum baklavayı bile hakiki pekmezle tatlandırmayı seviyorum bence güzel oluyor :)
  • niye ama  (07.01.13 00:34:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.