[]

Otobüs maceraları

Hep dikkatimi çekmiştir , hayatımız yollarda geçtiğinden benim gibi düşünenlerde illaki vardır mesela otobüs full çekiyor sizin yanınız boş kız biniyor otobüse sizin yanınıza oturmuyor da ayakta gidiyor , yada öndeyseniz sizi şöyle bir süzüyor şansını arkalarda arıyor, boş otobüste sizin yanınıza gelip oturanda oluyor bu gibi durumlarda ne düşünüyorsunuz, başınıza geliyormu anlatın lan valla seviyorum ben bu olayı, geçen bomboş otobüste kız yanıma oturdu kitap okudu yanımda bende müzik dinliyordum kız güzeldi, çıkardım kulaklığı çok güzel kitaptır dedim evet teşekkür ederim dedi ( halbuki kitaba iltifat ettim ben ) neyse ordan tam benim gibi bir kazmaya yaraşacak bir şekilde okuyor musun diye bir soru sordum, bizim otobüsün yolcularının %90'ı marmara üni. göztepe yerleşkesi insnaında oluşur kızda da tam okuyor havası var kitaplar falan filan sorayım dedim hayır dedi ve kitaba döndü , benim aklıma başka soru gelmedi çok doğaçlama gelişti amk herşey tıkandım kaldım, ilk ben indim iyi günler dedim buna inerken pek siklemedi ama hafif güldü, ben bu otobüsten bir gün güzel bi ekmek yicem ama yavaş yavaş oturuyor sistem bakalım, önce ilk soru sonrabu olaya yorumları alayım.




 
-baltayi tasa vurmussun :) diyecek pek bir sey yok. otobusten kiz mi dusurulurmus yahu.

-bir kere biriyle tanismistim otobuste de, tanismistim sadece, bir bucuk saat suren yol boyunca muhabbet ettik ama telefonunu almadim, sadece guzel bir ani olarak kaldi. genelde yeni insanlarla tanisinca sadece tanismis olmak istiyorum, yarim saat tanimadigim biriyle yaptigim muhabbetin tadini baska yerde cok zor buluyorum.
  • fakyoras  (06.01.13 23:01:04 ~ 23:01:19) 
benim yanıma polis oturdu, silahını gösterip "yer değiştirelim." dedi. sonra 5 kutu pişmaniye hediye edip yolculuk boyu uyudu. millete kız düşüyor ne güzel.

şehirlerarası otobüste oldu benim olay.
  • hjarteblod  (06.01.13 23:03:50) 
lise yıllarımda bi gün metroda uyuya kalmışım(ankara). gözümü açtım akköprü dedi, sonra kafayı tekrar koydum daha var diye. atatürk kültür merkezi demesini beklerken ivedik dedi, lan dedim bu metro ters yöne mi gidiyo noluyo? meğersem ben uyurken son istasyona gitmişim, inen inmiş binen binmiş, sonra tekrar geldiğimiz yöne hareket etmişiz amk. lan o kadar orospu çocuğundan biriside kalk evladım geldik diye uyandırmadı ya hala ona yanarım.

buda böyle bi anımdır.
  • eyyorlamam bu gadar  (06.01.13 23:06:31) 
arada bir nokta koymaya alışırsan daha başarılı olabilirsin.


  • roket adam  (06.01.13 23:12:10) 
o zamanlar dükkâna takılıyorum, bu şükran marketin yeri bizim. halı, koltuk falan satıyoruz. lan bir gün uyuyakalmışım dükkânda. gözümü bir açtım, bu orospu karşımda. bakınıyor, öyle duruyor. ayağında çorap yok, şöyle basma bir etek dize kadar. üzerinde ince bir blüz, saçlar filan, 10 numara anlayacağın. onun bunun fiyatını sordu, makara yapıp dalga geçmeye kalktı benle. bir şey demedim. evli misin, çıktığın var mı dümeni çekti, gene ses etmedim. efendi çocuğuz tabii o zamanlar. ama efendilik de bir yere kadar de mi? güzellikle dedim buna hadi kızım al voltanı. yok. öyle mi öyle. çektim bunu yazıhaneye, dayadım malı. nasıl bağırtırıyorum ama biliyo musun, ver allahım ver, ver allahım ver. yer misin, yemez misin! o bağırdıkça ben kara murat. o bağırdıkça ben kara murat


  • hope ender  (06.01.13 23:14:21) 
Bu kartvizitler için photoshop bilgisinden ziyade sağlam bir basım atölyesine ihtiyacınız var.


  • nutellanin son kasigi  (06.01.13 23:37:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.