[]

tango soruları

1) depo dans akademide veya my dream dance de ders almış olan var mı?

2) anadolu yakasında veya taksimde tango dersi almış olan var mı? varsa nerede? hangi hocadan?

3)bunlar haricinde mümkünse anadolu yakasında tavsiyede edebileceğiniz yer var mı?

4) yeditepe üniversitesi dans kulübünde olan var mı?


şimdi biraz daha kişisel sorulara geçelim.

5) 'tangoya başlayacağım' diyenlere 'sıkılırsın' deniyor hep. bu neden? zorluğundan mı dansın latin danslarına göre durağanlığından mı?

6) partnerimin de benim de latin dans geçmişi var (birimiz küba stili birimiz on2 adım biliyor.) bu avantaj sağlar mı?
***madem avantaj var hangimiz daha avantajlı:)

7) sosyal latinde çok da önemi yok, hatta uzun partner (erkek) avantajlıdır. tangoda durum nedir? kaç cm e kadar boy farkı iyidir?
***erkek uzun, boy farkı (ayakkabısız) yaklaşık 23 cm. 11 pont ayakkabı kullanıyorum.

iyi akşamlar

 
1. hayir

2. anadolu yakasinda dans keyfinden tanju hoca vardi, su an orada mi hala bilmiyorum. cok keyifliydi. taksimde kesinlikle contacttango'yu oneririm, ulkenin en iyilerindendir.

3. dans keyfi iyiydi.

5. tango fikri senin icini isitiyorsa, sikilmazsin. dans ogreneyim eh bari tango olsun diyorsan, bilemem.

6. elbette.

7. hep tango'da erkegin uzun heybetli olmasini + olarak gormustum, taa ki farkli boyutlarda erkeklerin videolarini izleyene kadar. kadin 10-15 cm uzun olmadikca sorun yok. eh olsa da bir yol bulunur elbet.
  • kuja  (06.01.13 22:27:08) 
2-3) portal.tangoencuentro.com

6) Yes.

7) Estetik dışında, çok fark yoksa dansı fazla etkileyeceğini düşünmüyorum.
  • reyals  (06.01.13 22:30:21) 
2. anadolu yakasında eren sanrı diye birinden ders aldım. bir ara danset boutique de ders veriyordu. baya iyidir. hala ders veriyor mu bilmiyorum. (gülsim gümüşte de ders veriyordu, ben orada gitmiştim.)
3. www.dansetbt.net
4. orda çok kız oluyor diyorlardı.
5. erkek bulmak zor. durağan değil. tersine sürekli konsantrasyon istiyor. iyi bir hocadan ders aldığında tersine çok zevkli gelir. ama ilk bir iki ay basit şeylerle geçer.
7. boy farketmez. önemli olan karşıdakine doğru mesaj verebilmek ve karşıdan gelen mesajı doğru anlayabilmek.
  • goldentitan  (06.01.13 23:31:40 ~ 23:35:06) 
1)ders almaım
2) anadoluda Selim Melin yuna, avrupada Tango jean'de irfan hoca,333'de Murat hocadan ders aldım.
3)kesinlikle Melin Yuna
4)nope
5)latin danslarında kolayca temel adım tekniklerini öğrendikten sonra gecelere gidip eğlenmeye başlayabilirsin, tangoda ise bu durum baya zaman almakta o yüzden tez canlı olan bizlere sıkıcı gelebilmekte...
6)latin dansı geçmişi özellikle bayanlardaa dez avantaj bile olmakta fakat vücut farkındalığı bakımından her zaman 1 adım önde olursunuz.
7)uzun partner aradaki fark 10-20 cm'den fazla olmadığı sürece bence sorun değil ama daha büyük farklar duruş ve tutuş bakımından konfor ve oran problemleri çıkarıyor ama hiçbirzaman büyük bir problem değil...
  • mehmet lutfi  (07.01.13 07:34:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.