[]

askere alıyorlar lan gelin

ya biri örgün biri açık olmak üzere iki üniversite okuyorum hala neden eve kağıt geliyor? okullar otomatik bildirmiyor mu benim öğrenci olduğumu? hadi biri bildirmedi unuttu öbürü de mi bildirmedi? herkesi bildirdiler de bu lavuk askere gitsin de adam olsun mu dediler :/

neyse gereksiz cıvıttım,

gelen kağıtta şunlar yazıyor:

1- askerlik işlemleri bakımından yoklamaya tabi olduğunuz, ancak, askerlik şubesi başkanlığına müracaat edip yoklamanızı yaptırmadığınız ya da (öğrencilik, sağlık v.b gibi) durumunuzu gösteren belgeleri askerlik şubesi başkanlığına ulaştırmadığınız tespit edilmiştir.

ve devam ediyor.

altta da yoklamada beraberinde getirilecek belgeler:

1- nüfus cüzdanı
2- 2 adet vesikalık foto
3- diploma (okuyanlar için öğrenci belgesi)

ben şimdi sadece bunları götürüyorum ve hallediyor muyum? bana bi arkadaş dedi olm yarra yedin muayeneye sokucaklar taşaklarını elleyecekler fln, ben de ne alaka amk askere gitmiyorum ki dedim, haklıyım di mi?

bi de istanbul'dayım şubeler kişiye özel olmuyor heralde, halıcıoğlu'na gideceğim di mi?

son bir soru, yoğunluk nasıl oluyor sabahtan mı gitmek lazım?

 
yaş kaç?


  • bilge rusty james  (06.01.13 21:17:38) 
@freekara ya yok orayı eksik yazmışım, çok sıra oluyormuş hastanede falan sabahtan akşama kadar bekledim dedi bir de başka belgeler varmış hastaneden fotokopiye göndermişler öbür durağa falan baya bi uğraşacaksın dedi. demek istediğim harbiden böyle mi? mantıklı olanı öğrenci belgesini teslim edince bitmesi aslında ama askerlikte mantık aranmaz diye boşuna dememişler daha gitmeden anladım aq.


  • xenophobe  (06.01.13 21:18:21) 
@bilge rusty james 20


  • xenophobe  (06.01.13 21:18:49) 
yarın öğrenci işlerine uğrayıp anlat durumu. onların ek c-3 belgesi göndermeleri gerekiyor.


  • bilge rusty james  (06.01.13 21:21:49) 
@bilge rusty james, ha unutmuşlar yani, ben hatırlatınca c-3 belgesini gönderince bitecek mi olay?


  • xenophobe  (06.01.13 21:23:28) 
evet hocam. bu kadar basit aslında. öğrenci işlerine güvenmezsen elden alıp şubeye kendin de teslim edebilirsin.


  • bilge rusty james  (06.01.13 21:25:20) 
sikik üniversitenin işgüzarlığı. bir şey olmaz, git öğrenci işlerine böyle böyle siz ne işe yarıyorsunuz de.


  • baldur  (06.01.13 21:30:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.