[]

protein bombası besinler

git besin değerlerine bak diyebilirsiniz de benim sorduğum her türlü şey. markette satılan bişey olur veya sizin hazırladığınız bir karışım felan vardır. vücut geliştirme sporu yapıyorum onun için soruyorum bu soruyu.




 
haşlanmış yumurtanın beyazı,fıstık ezmesi,ton balığı


  • langas  (06.01.13 21:08:37) 
kipa light kaşar


  • dumanim ben  (06.01.13 21:11:38) 
gerçekten "bomba" miktarda proteine İHTİYAÇ varsa, protein tozu kullanabilirsin?


  • der meister  (06.01.13 21:14:15) 
ton balığı, tavuk göğüs bonfile, bolca yağsız et seçenekleri var işte.


  • historien  (06.01.13 21:14:27) 
lor peyniri


  • gotham  (06.01.13 21:15:01) 
en fazla tüketmen gerekenler yumurta, tavuk göğsü ve ton balığı. türkiye'de protein fazla pahalı. yumurta bile son 2-3 ayda yüzde 100 zam yedi. toplamda protein tozu daha ucuza geliyor, daha etkili ve daha pratik.


  • baldur  (06.01.13 21:31:45) 
en iyi f/p oranına sahip protein ürünü lordur. ortalama %15 civarında protein içerir. kapalı pakette yarım kilosu 3 tl civarı. yağ oranı da düşüktür. lakin tek başına biraz yavan gelir. blenderla vb. bir alet ve su ile ayran niyetine rahatlıkla içilebiliyor.

tavuk göğsü de iyidir.

ton balığı yüksek protein oranına rağmen içerdiği civa nedeniyle uzun süreli tüketimlerde karaciğerde sorunlar oluşturabileceği yönünde bilgiler okudum. ne kadar gerçektir bilemiyorum.
  • holydreamer  (06.01.13 21:56:59 ~ 22:00:28) 
Valla çoğu besini denemiş biri olarak sana protein tozunu tavsiye ederim... Bunun dışında öğün içinde
Denediklerim :
Lor : Gece yatmadan alman daha iyi olur . Kazein var emilmesi güç olduğundan uzun sürede daha etkili..
light süt: Bunu bir ara günde 1 litre içiyordum ama laktoz intoleransından dolayı pek iyi sonuçlar doğurmadı :) (Tahmin edersin)
light ton balığı (Poşet), Bu da protein oranı yüksek bir besindir ama şöyle bir sıkıntı var. Bunda ton balığı zehirli madde birikimi yapan bir balık olduğu için haftanın her günü yememeni tavsiye ederim.
tavuk göğüs : Protein oranı yüksek bir besin bunu da hergün yemek yavanlığından dolayı bayabilir o yüzden tonla karışık yiyebilirsin...
yumurta : Bunun beyazı en sağlam proteindir, yağsızdır sarısında protein oranında yağ vardır.Beyazı yemesi zordur ama dayanabilirsen buna en iyi emilen ve en yüksek protein oranlı besindir...
Bir de kahvaltılık olarak yulafı tavsiye ederim tabii yine yiyebilirsen :) Bunda da emilimi düşük olsa da protein oranı yüksek bir besindir...
  • tasdelen  (06.01.13 22:10:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.