[]

Şu iki ürünün ikinci elde fiyat durumları ne acaba?

Şimdi benim halihazırda kullandığım Sony Vaio VGN-NS21M model bir laptopım var. Özellikleri aşağıda;

» İŞLEMCİ :Intel Dual Core 667 MHz. 2.16 GHz. 1 MB Cache Bellek T3400 İşlemci
» RAM :3 GB DDR2 667 Mhz. (Max.4 GB) Ram
» SABİT DİSK :250 GB SATA (5400 Rpm) HDD
» EKRAN KARTI :Yeni Nesil Intel 4500MHD Max. 1320 MB Ekran Kartı
» 1.3 Mega Pixel Webcam, vesaire.

Bir de Apple iPhone 3GS'ım var. 32GB, siyah. Vatan Bilgisayar'dan 2010 Mart'ında almıştım. Kutusu belgesi filan duruyor.

Yenilemeyi düşünüyorum ikisini de ama... Bunların fiyatları nedir ki? Satmaya değer mi?

 
iphone 450-600 arasi eder


  • rentts  (06.01.13 22:39:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.