[]

külotlu çoraplayken apış arası ve popo görünemez ama taytlayken görünebilir

merhaba

önceliklen, kimsenin giyinişini eleştirdiğim yok. hatta bana kalırsa insanlar çıplak dolaşmalılar ama başlıktaki durum çok garibime gidiyor.

durum şu: külotlu çorap giymiş bir kadının eteğinin içinde ne olduğunun görünmemesi, poposunun açılmaması için çaba sarf etmesi ertesi gün tayt giydiğinde popo bacak her şeyi ortada dolaşmasını, apış arasını açarak oturmasını engellemiyor. yüksek denyeli külotlu çorapların tayttan pek de farkı yok diye düşünüyorum. hatta yarı transparan incecik taytlar da var. şimdi nasıl bir mantıktır bu ben anlayamadım. dress code'larımızda bir çarpıklık mı var? bu durum türkiyeye mi özgü? ya bu çelişkiyi bana biri açıklayabilir mi lütfeen, gerçekten kafam çok karışık...

 
bikiniyle gezince oluyor, iç çamaşırını görsen ayıp. yani kıyafetin görevi önemli. külotlu çorabın görünmemesi lazım, görününce ayıp oluyor. taytın görünmesinde sorun yok, o yüzden giyiliyor. sosyal, kültürel bir şey değil. amaç, fonksiyon, vs.


  • trachemys scripta elegans  (06.01.13 20:48:19) 
biraz alakalı görüyorum şu resim ile: img191.imageshack.us

sadece bize özgü değil.

edit: link düzeltildi.
  • himmet dayi  (06.01.13 20:48:30 ~ 21:16:11) 
yüksek denyeli çoraplardan bile görünüyor. ayrıca her külotlu çorabın külot kısmında, külot kısmı olduğunu belirten çizgiler/dikişler vardır. Eh yani o da görünmemeli bir zahmet.

Transparan gibi duran taytlardan ben de tiksiniyorum hele bir de başka renk külot giyiyorlar ki berbat bir görüntü.

Ülkemize has değil, evrensel bir durum.
Bikiniyle sahilde gezersin ama sutyenle sahilde bile gezemezsin.Bunun gibi.
  • jimjim  (06.01.13 20:50:06) 
neden küçük kızlar orospudur


  • partizan  (06.01.13 21:11:37 ~ 21:11:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.