[]

Bu hikaye sence doğru mudur?

Akşam akşam çok etkiledi beni..


- adam yeni aldığı arabasını yıkarken 7 yaşındaki oğlu yerden bir taş alır ve arabaya bir şeyler yazar.
çok öfkelenen baba çocuğun yazdıklarına bile bakmadan, oğlunun elini tutar, vurur da vurur.
Hastahanede, elindeki sayısız kırık yüzünden çocuğun parmaklarının hepsi alınır.

ameliyattan sonra çocuk, oldukça üzgün olan babasını gördüğünde:
- “baba parmaklarım ne zaman çıkacak?” diye sorar.

adam soru karşısında biter, tısı çıkmaz. Arabasına döner, kafasını arabaya vurur da vurur. Sonra gelir motor kaputuna oturur ve işte o zaman oğlunun yazdıklarını görür:

“seni seviyorum baba!”

öfke ve sevgide hiçbir sınır yoktur.
her zaman güzel bir yaşama sahip olmak için siz ikinciyi seçin.
nesneler, kullanılmak üzere yapılmıştır, insanlar ise, sevilmek için yaratılmıştır.

 
tavuk suyuna çorba kitabındaki hikayelere benziyor gerçek olmasa da doğru bir noktaya biraz dramatikçe parmak basmış.


  • kediebesi  (06.01.13 20:08:24) 
doğru değildir zira çocuğunun parmaklarını kıran babayı hastaneden salmazlar, polis alır içeri, sonra kesin tutuklanır. o yazıyı da görmesi mümkün olmaz.

zaten öyle babanın amk ben afedersin.
  • afrocubanbebop  (06.01.13 20:10:21) 
araba için çocuğunun parmaklarını kopartacak kadar vuran mal bir babanın vicdan azabı yaşaması saçma. buram buram abartı ve uydurma kokuyor.


  • dokunmakalbime  (06.01.13 20:12:45) 
afrocubanbebop +1
bir de 7 yaşındaki çocuğun öyle dayak yedikten sonra ve parmaklarını kaybettikten sonra ölümüne korkması gereken babasına "parmaklarım ne zaman çıkacak baba" diye sorması da gerçekçi değil.

hikayenin kıssadan hissesi güzelmiş, ama gerçek değil diye düşünüyorum.
  • carline  (06.01.13 20:13:53 ~ 20:14:23) 
bence yalan. her insan herhangi birinin arabasını çizildiğini görmüşken ne çizdiğne, ne kadar çizdiğine mutlaka bakar bence. gider bi parmağıyla silmeye çalışır ya da çizik çok derin mi onu anlamaya çalışır en azından. kendi çocuğuna hele direkt girişmez.

ultra-dramatik bir hikaye uydurmuşlar diye düşünüyorum.

kanser olduğu için karısından tek kelime etmeden ayrılan ve başka kadınla evlenen adamın hikayesi gibi. hani öldükten sonra yeni karısı içeri girer bir kutu verir eski karısına falan filan...
  • loveinaflipbook  (06.01.13 20:14:50 ~ 20:17:42) 
Fake and gay.


  • efreet sultan  (06.01.13 20:15:09) 
leş gibi bi hikaye, tam yaralı stayla amk.


  • anarsi yureklerde  (06.01.13 20:26:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.