[]

kredi kartı borç çıkmazı

hepinize iyi akşamlar. şimdi bizim çok acil 20 bin liraya ihtiyacımız var kredi kartlarının borçları için. evi satacağız ama bu uzun sürecek onun için kredi çekip kapatmak mı mantıklı yoksa kredi kartlarını(5 tane var) ödeyemiyoruz deyip taksitlendirmek mi? evi satınca hepsini ödeyip borçları kapatacağız zaten ama hangisi daha az zararlı olur onu kestiremiyorum. daha önce kredi kartlarını kapatıp borcunu taksitlendirmiş olanlar vardır ya da bu işlerle uğraşanlar, bankacı arkadaşlar falan bi yardımcı olursanız çok iyi olur. teşekkür ederim şimdiden.




 
Kredi çekmek mantıklı ve kredi ile ödenip hemen kartları iptal etmeli.. 20 bin tl için ev satılmaz dostum


  • oldboy  (06.01.13 20:08:45) 
  • fukka  (06.01.13 20:10:34) 
@oldboy durum biraz kötü 3 tane kredi ödüyoruz hali hazırda onların toplam aylık ödemesi 800 civarı yapıyor bu kredinin ödemesi de eklenince yaklaşık 1300 lira oluyor, eve giren maaşlar zaten anca o kadar. aklımıza başka bir yöntem gelmiyor maalesef.


  • cdiyez  (06.01.13 20:13:01) 
20 bin için ev satmayın sakın. yıl sonunda kredi faiz oranları çok düşmüştü. tamamını kredi çekip kartları kapatıp sadece krediyi ödeyerek kolayca bitirirsiniz. eğer aylık 1000-1200 civarı ödeyebilirseniz 2 yılda rahat rahat biter kredi de.


  • kakao  (06.01.13 20:18:36) 
ev falan satma ya bırak ödeme, eğer kefalet dışında bir teminat vermediyseniz zaten takibe geçtik aldık maaşa haciz koyduk falan demeleri bir yılı bulur. ilk 90 gün zaten takibe gidemezler. neyse kafadan bir yıl ödemeyin. faiz işler ama bir yıl zaman kazanmış olursunuz. 1 yıl sonra kredi çekip kapatırsınız avukatlarla falan anlaşıp. temiz.

ev satılır mı ya...
  • esenboga  (06.01.13 21:16:50) 
abicim ben satarım. yarın bir gün kara listeye düşüp iyice çıkmaza girip magdur olup çaresiz kalacağıma satarım. borçlarımı öderim. 100 liralık evim varsa 60 liralık ev alırım kafamı rahatlatırım kendimi toplayınca gider iyisini alırım. memlekette evmi yok. her yer inşaat evimi satarım bir gün rezil olurum satmazsam hergün rezil olurum mantığıyla bakarım ben olaya mağdur duruma düşmem. 10000 tl için yine satılır. ben demiyorum satın yanlış anlaşılmasın benım kendı fikrim. bu bataktan cıkamazsın abicim. bunun bir çok yolu var yapıolar kontor alıyorlar senın adına yatırıp yatır çek yapıolar vs vs. sen 20000 tl aracıya taksıtlandırdın dıyelım 20000 tl yi 12 yada 24 aya faiz koymadan 850 tl taksıt odersın 24 aya . daha faız eklemedım ya biryerden emanet 20000 TL bulacaksın. kartları yatırıp gıdıp vade lı altın kontor vs vs alacaksın paraya cevırıp emanetı ıade edeceksın ki asla tavsıye etmem daha cok batarsın. hazıryol erkenken kestırmeden borcunu odeyıp kapatacaksın. kurtulacaksın dıger turlu cıkısı yok. borcla borc odenmez.


  • Kartonpiyer  (06.01.13 21:57:10) 
bu nasıl bir zihniyet ya. siz hep bu sekildemi dusunuyorsunuz demişsiniz ki 1 yıl sonra ancak odersınız sicil bozulduktan sonra bu vatandaş nasıl kredi cekecek?. hadi cekmesın 2 sene sonra cok elzem sekilde para ihtiyacı oldu hayat memat meselesi oldu para lazım cekılmesi gerekecek. bidaha nasıl ceker sıcıl bozulmuşken?. böyle bişey varmı? bide kartlar bu durumdayken nasıl kredi çeksinler.? yapıalndırsa yine taksıt. 800-900 tl yı buluyor faizsiz.?


  • Kartonpiyer  (06.01.13 22:01:13 ~ 22:03:56) 
evi satıp satmamak kendi kararın.

neredeyse bütün bankaların kredi kartı borçları için yeniden yapılandırma opsiyonları var bunu deneyin.

yıllık %5 gibi bir vade farklı ile kalan bırcu 12-18 taksite bölen kuruluşlar var.
  • orpheus  (06.01.13 23:29:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.