[]

playstation hakkında birkaç soru

merhaba.

sık sık oyun oynayan biriyim. geçen aya kadar da tam bir pc fanatiğiydim. ama ps3'te birkaç oyunun tadına baktıktan sonra gerçekten hayran kaldım. ayrıca oyun alanında yoğunlaşmak istiyorum. yani yeni bir pc alınacak şeyler arasında değil. sanırım ben de bir ps tane alacağım ama playstation dünyası hakkında "zerre" bir şey bilmiyorum.

1- ps3 ve ps3 slim arasındaki fark nedir ?

2- oyun yükleme işi ps3'te nasıl oluyor ?

3- jailbreak diye bir şey varmış galiba. bu ne demek ? apple ürünlerindeki gibi mi ? multiplayer oynamaya engel mi ? çünkü kesinlikle multiplayer'dan mahrum kalamam.

4- xbox nasıl bir şey ? ps3'ten pek farkı yok mu ? daha mı iyi daha mı kötü ?

5- kinect diye bir şey varmış bir de. o nasıl bir şey ? www.youtube.com

6- mesela ben sadece joystik istemiyorum. virtua tenis oynarken elimde o alet ile (adını bilmiyorum :( ) oynamak istiyorum. bu ps3'te mümkün mü ?

7- oyunları satın almak, satmak kolay mı ps3 için? bunu kolaylaştıran bir platform var mı türkiye'de ?

8-televizyon olarak samsung smart tv var. bu ne alacağım konusunda bir fikir verebilir mi ?

9- aklıma geldi; wii nasıl bir şey ? o da seçenekler arasına koyulabilir mi ?


soruların birkaçını cevaplasanız bile yeter. teşekkürler.

 
2- oyun baslamadan once harddiske bir on yukleme yapiliyor. aynen pcdeki gibi install etme islemi yani.

4- xbox bence biraz daha iyi iki platformda da cikan oyunlar icin. yoksa psdeki exclusiveler bence iyi sayilir.
  • yirtik foto  (06.01.13 19:46:24) 
1. ps3 slim adı üstünde daha incesi, donanım kalitesi olarak daha üstü(hani ilk modellerde çeşitli problemler olurken bunda olmuyor). zaten eski modelleri bulamayacağın için doğal olarak tek tercih slim kalıyor:)

4. ps3'ten pek bir farkı yok. sadece kontrolleri ve online sitesi iyi(psn store'dan daha fazla oyunu var). ikisinde de rahatça oyun oynayabilirsin.

6. yanlış hatırlamıyorsam bu mümkündü. oyunun kapağının üstünde de move ile uyumluluk ibaresi varsa bir problem olmaz zaten.

7. istediğiniz oyunu türkiye içinde bulmak biraz zor ve pahalı fakat shopto gibi sitelerden oyun alabilirsiniz.

8. bende de smart tv var. diyeceğim tek şey harika olur:)
  • lacunar  (06.01.13 19:55:25 ~ 19:58:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.