[]

iPhone 4s vs iPhone 5

Turkcell kampanyasıyla ya 4s ya da 5 alacağım ama 5in 4sden farkı fazla mı? Değer mi daha fazla para vermeye?




 
Fazlasıyla değer, 4S den 5 e geçtim, parayı hak ediyor.


  • grimer  (06.01.13 14:46:57) 
@wide gittim gitmez miyim :)


  • matilda  (06.01.13 14:53:55) 
5 in işlemcisi kamerası her boku çok daha gelişmiş. bilgisayar gibi düşün. daha eski ve yavaş bir pc ve daha hızlı ve performansı yüksek bir pc. iphone 5 ile 4s arasındaki fiyat farkı uçurum olmadığı için tabii ki iphone 5 alınır. 4 s almak için aklını kaybetmiş olman lazım.


  • durdenist  (06.01.13 15:17:34) 
Arkadaşlara katılıyorum.4s kullanıcısıyım,memnun musun diye sorarsan çok memnunum şahsen.Şuan 4sten 5e geçme ihtiyacı hissetmiyorum mesela.Ama senin durumunda olsaydım,tsabi ki 5 alırdım.Fiyat farkı ortada,bu kadar az fiyat farkı varken 4s alınmaz.


  • jpsartre  (06.01.13 15:37:43) 
Arkadaş şu kiyas.la gibi siteleri vermeyin. Siktiriboktan bilgileri, en yüzeysel haliyle ve çoğu zaman da yalan yanlış yazıyorlar. Kafa bulandırmaktan başka bir işlevi yok.

Soruya gelirsek; ne yapacağına bağlı olarak aradaki fark az ya da çok olabilir.
  • ahmetcan44  (06.01.13 16:22:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.