[]

Bütünleme sınavları

merhaba,
final haftasındayım. bütünlemeler de var. eğer okulun yönetmeliğinde "öğrenci, bütünleme sınavına girmek için mazeret göstermelidir." ya da benzeri bir şey belirtilmiyorsa, finale girmeyip bütünlemeye girsem sorun çıkar mı?



 
her okulda değişiyor sanırım o zira burdan aynısını sorduğumda sorun olmaz finale girmeyip bütünlemeye girebilirsin demişlerdi ama dersin hocasına mail atıp sorduğumda da sadece okulun doktorunun verdiği ya da onayladığı raporla finalden mazeretli sayılıp bütünlemeye girebilirsin cevabını almıştım.


  • king lizard  (04.01.13 22:46:58 ~ 22:47:07) 
okuldan okula değişir.bazılarında finale girmeyen büte giremiyor mazeret olayı hakkında fikrim yok.finallere gir imza at çık garanti olsun.


  • mantarliborek  (04.01.13 22:48:32) 
çıkmaz.


  • al basmadan donu var  (04.01.13 22:49:27) 
aslında şundan kafam karıştı,
geçen gün bir sorun için dekan'ın odasındayken bir arkadaşım geldi, "hocam şu yüzden finale giremedim, bütünlemeye girsem olur mu?" dedi, dekan "sorun olmaz ama bütünlemeye mutlaka gir" dedi.
yönetmelikte de yazmıyor. bu yüzden.
  • Beilschmidt  (04.01.13 22:49:29) 
www.iku.edu.tr

hatta hocalardan biri bu yönetmeliği koydu facebook sayfasına, bütünlemeleri açıklamak için.

"İlgili Yönetmeliğin 16. maddesinin 3. fıkrasına göre;
''Yarıyıl sonu bütünleme sınavına; mezuniyet koşulunu yerine getirmis olanlar hariç, basarısız, sartlı basarılı ve not yükseltmek isteyen ögrenciler katılabilir.''

bunu öğrenmek istememin sebebi, ileride önemli bir işim olur da finali kaçırırsam sorun yaşamayayım diye, ikincisi de yarınki finale doğru düzgün çalışamadım, gidip gelmek çok uzun sürüyor malum istanbul.
  • Beilschmidt  (04.01.13 22:55:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.