[]

Format işi laptop

Hocam laptop asus. Format vakti geldi. Hem win7 ult. Yükleyip, bana bi de antivirüs yükleyecek ist avrupa civarı bir yer varmı? Param da kısıtlı 50 tl var... Var mı öyle bir yer acep?




 
telefondan tarif ederim sana ne para vercen


  • aaa yine o cocuk  (04.01.13 19:33:36) 
Biri gelecek ben 50 tl'ye yaparim diyecek ama cidden cok basit bir iş, degmez 50 lira vermeye.


  • shyz0re  (04.01.13 19:33:54) 
Birilerinden rica edin. Bu kadar basit bir işlem için servise 25-30 lira bayılmanıza gerek yok. 20-25 dakika sürer hepsi.

Ayrıca Asus derken hangi Asus? Her cihazın Windows 7 sürücüsü yok, sıkıntı olabiliyor.
  • ahmetcan44  (04.01.13 19:34:51) 
pendik'e gel ben format atayım. bir de çayımı içersin :) 50 liranda cebinde kalır.


  • mattiadestro  (04.01.13 19:37:01) 
50 lira verilmez o işe yaa, adamlar havadan para kazanıyor en çok bu koyuyor bana.. kendin en fazla 15 dakikada yaparsın


  • Ramiegovic  (04.01.13 19:49:17) 
Hacı iyi hoş güzelde;

• hayat toz pembe geliyor size anlaşılan ( demek istediğim tartışmaya açık... Üstünüze alınmayın)
• diyelim bir tarafında o ara bir arıza çıktı ne olucak
• kendim yapmayı becersem ne ala...
• en azından insan güven duyuyor bir mağazaya gidiyorsun sonuçta ne biliyim...
  • onyetele  (04.01.13 20:09:06) 
reis şaka yapıyoruz böbrek.avi ye bağladın iki dakikada. 50 tl az para değil. arkadaşından ne bileyim birinden rica et atsın. yada internette milyon tane kaynak var okuma biliyorsan halledersin zaten.

alet bozuksa bozuktur zaten, cd de problem yoksa adam ne kadar yanlış format atabilirki zaten?
  • mattiadestro  (04.01.13 20:28:10) 
Böbrek avi harikaymış. Hahhahaha :)) eyvallah. Allah razı olsun. Herkez gerçekten çok iyi kalpli...

Sorun demeyelim ama benimde bu işi yapan bir arkadaşım yok ya... Ondan öyle oldu işte. Ben galiba m.köy halk silikon vadisine gidiyim bari...
  • onyetele  (04.01.13 20:38:20) 
Mağazaya gidince neyin garantisini verecekler ki hocam? İlaçlamadan veriyorlar artık zaten çoğu yerde, iki gün sonra "kopya windows" uyarısı çıkıp duruyor. Paranla rezil olursun. Ayrıca mağazalar yapmaz bunu, merdivenaltı bilgisayarcılar yaparlar. Üst kattaki tanımadığım komşu daha güvenilirdir zaten bu adamlardan. Bilgisayarı bu çakallara emanet ederken iki kere düşün derim.


  • ahmetcan44  (04.01.13 20:57:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.