[]

tron filmini neden seviyorsunuz?

neresi, neyi etkiledi sizi?




 
dönemine göre ilginç grafiklerini beğenmiştim, izometrik falan. onun dışında pek beğendiğim bir yanı yok.
tron: legacy'de olivia wilde'ın götü.

  • sanal hayvan  (04.01.13 00:20:31) 
Ben bilimkurgu filmlerinden nefret ederim ama o filmi 1080p izlemiştim. Sanırım onun yardımıyla etkilendim. Sahneler vee efektler harikaydı.


  • dalessandro  (04.01.13 00:30:08 ~ 00:30:37) 
elemanların muhabbetlerine gülmüştüm ben. yok ben satranç programıyım yok dövüş oyunu bilmem. kullanıcılara inanan dindar programlar gibi gibi. (legacy'den bahsetmiyorum, izlemedim)

ek: bilimkurgu olması da zaten izlemem için yeterliydi, ayrıca ilk sanal gerçeklik temalı filmlerden bir tanesi.
  • sanat guresi  (04.01.13 00:31:18 ~ 00:37:37) 
yaratılan evren hoşuma gitti. tıpkı lotr, matrix ya da one piece'teki gibi şık düşünülmüş birçok detay var. filmini yarım yamalak izledim ama çizgi filmi olan tron uprising'i takip ediyorum.


  • jack of hearts  (04.01.13 00:38:09) 
güzel soru. cidden ben de merak ediyorum. cevap verin lan hadi


  • gudumlu anne terligi  (04.01.13 00:38:37) 
"yaratılan evren hoşuma gitti. tıpkı lotr, matrix ya da one piece'teki gibi şık düşünülmüş birçok detay var."

ben de böyle düşünüyordum
  • dieselsingle2  (04.01.13 00:46:12) 
bilişim işlerine azıcık ilgi duyan insan sever tronu zaten. sebepsiz gibi biraz.


  • diyarbakir karpuzu  (04.01.13 01:23:27) 
eskisini çok severim ben ilk izlediğimde ufaktım aklım uçmuştu, matrix gibi gelmişti o zaman efektler.


  • kediebesi  (04.01.13 08:10:01) 
ilk filmi hiç hatırlamıyorum. legacy'i izledim. genç ironman'ın sanal evrene düşen versiyonuydu. farklı bir atmosfer hissettirmedi, kendi felsefesini oluşturamadı ama "izlenir" mertebesindeydi. sevmek için illa mantıklı nedenler gerekmiyor. bazıları bilimkurgu sever. bizim mahalleye uzay gemisi inse, biri gelecekte hapşırsa, paralel evrende babamı görsem izlerim.

*uprising'i severek izliyorum.
  • zihuatanejo  (04.01.13 09:28:23) 
çevrenin çok sade ve bir o kadar da cezbedici olması beni etkilemişti. gerçi her ne kadar tron 2.0 oyunundaki gibi bir sürü mekan göremesek de yine de o şehirde yaşama isteği doğurmasına yetmişti. sırf o atmosferi bile kafa dinlendiriyordu.


  • lacunar  (05.01.13 00:54:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.