[]

trafikte vurup kaçma olayı

arkadaşlar 1 saat önce üsküdarda arabamla kavşakta beklerken önümde duran araç geri geri hızlı şekilde gelip ön sola vurdu çökme var kapı açılmıyor fiat fiorino 2011 model aracım.öndeki genç bir apaçiydi trafikten çıkalım şu köşeye gel dedik eleman kaçtı plakasını aldık ama polisi aradık araç kaçtıysa bişey yapamayız iyi akşamlar deyip kapattılar lan..ee şimdi nolucak??? çocuk %100 kusurlu dururken çarptılar bana allahım ya büyük ihtimal ehliyetsizdi ve sarhoştu çünkü araçtan indi hasara bakmak için tipi öyle gözüküyordu yani..
%100 karşı taraf hatalı arabam kaskolu hiçbir şekilde sorun çıkmazdır diye düşünüyorum ama karşı tarafa nolucak varmı böyle vurup kaçma adaletmi bu



 
cok mesakatli bunlarla ugrasmak. polisten ziyade adliyelik is bu noktada, yine de polisin tutanak tutmasini saglayip (kaza degil, vurup kacti) seklinde kendi kaskondan tahsilati kolaylastirabilirsin.

onun disinda dedigim gibi, çok sinir bozucu bir durum. 5-6 kişi park yerindeyken şuradayken buradayken vurup sallamadan gitmiştir bana. artık uğraşamıyorum bile.
  • kuja  (03.01.13 23:39:56) 
geçmiş olsun. yalnız bildiiğim kadarıyla bu tarz olaylarda kaza günü emniyete gidip suç duyurusunda bulunulması gerekiyor. polis seni yanlış bilgilendirilmiş. ertesi gün elemanı ifadeye çağırırlar. artı polise mobese kayıtlarını inceleyerek suçlunun bulunması yönünde de bir istekte bulunabilirsin. polisler uğraşmaz deme. uğraşıyorlar. yeter ki düzgün bir şekilde kendini ifade et. tanıdık bir avukat akraban varsa onla git. polislerin orada oturma sebepleri suçluyu bulmak.

bir de sakın kasko'dan yaptırma. karşı tarafın trafik sigortası ödemek zorunda senin hasarını. kendi kaskonla yaptırırsan tramer'da çıkar aracın hasarı.
  • bilge rusty james  (03.01.13 23:53:57) 
zamanında sabaha kadar içip kız arkadaşımı evine bırakmaya giderken park halindeki bir araca hafiften dokundurup farını kırmış korku haliyle topuklamıştım. aynı gün yakaladılardı beni :) artık kim gördü plakayı verdi ise o saatte. istanbulu bilemem tabi


  • apathetic  (04.01.13 00:00:50) 
aracın sol kapısı şuan zor açılıyor yani sıkıntılı gidiyor ama yine ön sol çökük.şimdi demek istediğim bu polis neden bunu bulamıyor anında ismini cismini adresi yokmu ellerinde? ya araç sahibi gelirse bana çarpan kişi değilde? ehliyetsiz vs sarhoş olduğu kişi gelmesse ne diyeceğim ne ceza çekicek? eğer araç sahibini görmessem tespit etmessem o karlı olarak ayrılıcak bu işten haksızmıyım


  • thracian  (04.01.13 00:06:38) 
Yukarıdakilere ek olarak; eğer civarda herhangi bir kamera ya da mobese falan yoksa yani çarpıp kaçtığını kanıtlayamazsan uğraştığınla kalırsın. Çünkü adamı bulup getirseler bile evet ben çarptım demezse -ki bunu diyecek adam kaçmaz- hiç bir şey yapmadan gönderiyorlar haklı olarak.


  • slayerrr  (04.01.13 00:44:21) 
ek olarak. eğer kamera kaydı yoksa...

"o bana arkadan çarptı hatalı olan o. ben hasarı önemsemediğim için gerek görmedim" de diyebilir. bu sefer senin sigorta onun hasarını ödemesin?

bu ülkede adalet işlemiyor malesef. "mahkemelerde sürünmek" deyimi Türkiye'ye hastır herhalde.
  • merhum  (04.01.13 07:11:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.