[]

banyodaki ilaclar

gozunuze hic carptimi bilmiyorum, yabanci filmlerde ve dizilerde ilaclarin hepsi banyodaki dolaptadir ve istisnasiz herkes ilacini banyoda icer. bizim memlekette neden durum boyle degil? ya da aranizda ilacini banyoda icen var mi? gokyuzu neden mavidir? pusulayı kim icat etti?




 
Yurtdışına hiç çıkmadım,bilemem ama o filmlerde banyodaki musluktan su içiyorlar da ondan olabilir.Bizde genelde musluk suyu içilmiyor.


  • birbilsem  (03.01.13 22:12:10) 
çünkü orası amerika. banyoya girene kadar bizde niye suburbler yok öyle yaylanaydık memlekete diye sorsana.


  • afiyet  (03.01.13 22:13:14) 
ben amerikadayim, bizim de tuvalette aynali dolapta kat arkadasimin ilaclari var, ben koymuyorum, hep odamda paket paket kaybediyorum sonra.
belki mantigi budur:d

  • jemjum  (03.01.13 22:33:54 ~ 22:34:04) 
bu arada ben de yurtdisinda yasiyorum ve banyodaki dolabim aynali ama ilaclari turk usulu muhafaza ediyorum :)


  • trento  (03.01.13 22:40:55) 
güvenlik..

banyo dolapları yüksektir. çocuk olmasa bile ilaçları çocuklardan uzak tutmak gerekli. bizdeki gibi çocukların en kolay ulaşacağı "buzdolabı" koridordaki dolap gibi yerlere koymuyorlar. ayrıca banyoları da bizdeki bir çok evdeki gibi küçük değil. o yüzden nem filan daha az (veya olmuyor hatta)

www.sondakika.com
www.bafragazetesi.com
www.gazete5.com
  • ben smyrna  (03.01.13 22:46:56) 
Banyodaki ıvır zıvır banyoya yetiyor zaten, bi de ilaç koyarsam kendimi kaybederim orada. Hiç adetim değil.


  • saatgeceninonikisi  (03.01.13 23:00:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.