[]

explorer mütemadiyen göçüyor

işyerimde kullandığım bilgisayarda herhangi bir dosyayı-klasörü delete tuşuyla silmeye; yine herhangi bir dosyayı-klasörü ctrl+x ctrl+v kombinasyonlarını kullanarak taşımaya kalkıştışımda explorer şapadanak crash ediyor. çare için bir çok yola başvurdum çözemedim. registry kurcaladım nihayetsiz kaldı. en son çare olarak jennifer page - crush isimli güzide şarkıyı loop'a atmış bulunmaktayım. ne etmeli, ne yapmalıyım?

(windows xp home ed. service pack 2, internet explorer 6.0, virüssüz)


 
home'da da vardi sanirim bu, goctugunde hata gonder ciktiginda hata'nin yaklasik olarak nerelerden ortaya ciktigini gorebiliyorsunuz. oradan bir sey yakalayamazsaniz ie7 yi kurun, yine duzelmezse ie7 den ie6 ya geri donun. hala sorun devam ederse ie den degil de kullandigi veya yararlandigi dll lerden kaynaklanan bir sorun vardir demektir. yine de herhangi bir registry duzenleme programiyla bilgisayari bir adam etmeyi deneyin.

ayrica spy zart zurtlari da kontrol etseniz yeridir.
tum bunlara ragmen cozulmezse dosyalarinizi yedekleyip xp nizi tekrar yukleyin.
  • entrapmen  (06.04.07 16:50:27) 
"internet explorer" ile "explorer" farklı şeyler.


  • cha  (06.04.07 20:14:50) 
çok güzel sallıyorum şimdi bi ihtimal tutar , dosya taşırken kopyalarken bu olay oldugunudan yola çıkarak dosya sisteminiz ayvalara gelmiş olabilir.
bi scandisk , chkdisk falan yapmayı deneyin.

  • alwaysdrunk  (06.04.07 23:45:14) 
Valla o kadar generic bir hata ki bu onlarca yöntem önerilebilir ve hiçbiri sizin probleminiz için çözüm olmayabilir. En azından hata raporunun ayrıntılarında hangi dll in bu işlem sırasında soruna neden olduğunu bilmek gerekiyor. Bunu söylerseniz belki daha fazla yardımcı olunabilir. Aksi takdirde standart öneriler (disk tarama, virüs tarama, spy kovalamaca gibi) dışında yapacak pek bir şey yok.


  • ntldr  (07.04.07 07:49:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.