[]

Soyadı olayı

Etrafta birbiriyle akraba olmayan YILMAZ,DEMİR vb. soyadlarına sahip insanlar var.

Bir soyadını birden fazla kişi mi alabiliyor ? Nasıl oluyor bu olay?


 
memlekette binlerce ahmet arslan var akrabalık bağları yok,
normal aynı soyismi almış zmanında başka memleketteki dedeler.

  • basond  (03.01.13 17:01:14) 
en sıkıntılısı bence ahmet yılmaz. herkesin bir ahmet yılmaz arkadaşı tanıdığı olmuştur. bence soyadı dağıtılırken pek sallanmamış kayseri'de de yılmaz soyadını isteyene vermişler, bayburt'ta da.


  • ykyt  (03.01.13 17:06:49) 
ahmet/mehmet yılmaz, ahmet öztürk, gibi isimlerden binlerce var hatta herhangi bir ismi face de arat 100 lerce aynı isimli insan çıkıyor, yalnız benim isim orjinal heralde bir bende çıkıyor.


  • mrthany  (03.01.13 17:11:21) 
eski erkek arkadaşımın dedesinin dedesi mi ne, bakmış kendi şehirlerinde hiç yok, YILMAZ olsun demiş.

en çok mehmet yılmaz varmış. hatta babasının adı osman olan mehmet yılmaz sayısı diye bir şey var :) öyle birini tanıyorum ben de...
  • supergirl  (03.01.13 17:14:49) 
mecidiyekoyde yasayan 250 den fazla mehmet yılmaz var .. diye gereksiz bir bilgi vereyim tam olsun ..


soruna cevap , soyadı kanunu cıktıgında ınsanlar gıdıp ıstedıgı soyadını almıs almayanlara da nufus vermıs bıseyler.
  • kennym  (03.01.13 18:06:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.