[]

2012 yılı kira artış oranı

Merhabalar,
2012 yılı kira artış oranı nedir bileniniz var mı? %6 diye okudum ama forumların dışında da bir haber bulamadım.
Teşekkürler


 
Ben de sorayım kira artış oranı vs,
ocak 15te 1 yıl olacak ben eve çıkalı 500 ödüyorum sizce ev sahibiyle konuşayım mı yoksa kafama göre 530-540-550 yatırayım mı sizce kaç lira fazla yatırayım ?

  • eksi_kisilik  (03.01.13 13:45:12) 
Bence evsahibi size bildirmediği sürece fazla yatırmayın. Daha önceki evimde 3 sene oturdum, hiç artış olmadı. Şimdiki evimde de 2. senem, hala ilk günkü kirayı ödüyorum. Ama günü geldi mi de tak diye yatırıyorum hiç geciktirmeden.


  • bazilika  (03.01.13 13:54:21) 
anladım çok teşekkür ederim zaten kira otomatik hesaptan yatıyor onda bir sorun olmaz zaten komik bir küsurat olacak. @eksi_kisilik 500 liralık kira için 50 lira artış çok değil mi ya bence bazilikanın söylediği çok mantıklı ev sahibi talep etsin.


  • ecaz  (03.01.13 14:20:37) 
yapılması gereken tefe tüfe yıllık ortalamasıdır.

www.tuik.gov.tr
  • yimirta  (03.01.13 16:55:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.