[]

Spor ve sakatlanma

Selam egzersiz guruları. Yaklaşık 2 aydır haftada 6 gün olmak üzere Turbo Fire yapıyorum (P90x'i yapan ekipten ama bu daha eğlenceli). Oldukça da faydasını gördüm ama, bazı hareketlerde (şınav) bileğimi, bazı hareketlerde de (tekme) belim sıkıntı çıkarıyor. Belirteyim baştan omurgam ve bileğim zaten problemli. O yüzden bu hareketleri yapamıyorum, geçen gün şınav çekeyim dedim şu an sol bileğim sargıda ve acıyor. Bu hareketlerin yerine ne yapabilirim? İkamesi var mıdır? Şimdiden sağolun.




 
sinav sence nereyi calistiriyor?
acaba sinavin calistirdigi bolgeleri daha bolgesel calisabilr misin? trisep ayri/gogus ayri/karin ayri

  • yirtik foto  (03.01.13 10:53:57) 
bileğini zorlamadan şınav çekmek için, dambıl kullanabilirsin eğer varsa evde, şu şekilde;

www.brassringfitness.com

dambıl yoksa da bu görevi görecek bir şeyler bulabilirsen, ya da push up bar alırsan sorunun çözülür, dambılla çekerken bileğine yük binmez.
  • lord randal  (03.01.13 11:05:11) 
@lord randal
Push up var ama genetik bir problem var eklemlerimde, çok faydasını görmedim açıkçası, her türlü sakatlıyor şınav.

@yirtik foto, ayrıca dambılla çalışma şeklinde değilde, program devam ederken onların temposuna uyacak şekilde kendi ağırlığımla başka bir şey yapabilir miyim diye merak etmiştim. Low-impact bir versiyonu var mı gibisinden.
  • alicia_dominica  (03.01.13 11:48:03) 
dips hareketini biliyor musun ? Eğer bu harekette sıkıntı yaşamıyorsan şınav yerine koyabilirsin göğüsü tricepsi daha iyi çalıştırır şınavdan ama biraz zor harekettir.


  • lathspell  (03.01.13 13:31:58) 
before after fotolari var mi?


  • murat mc  (03.01.13 16:06:19) 
Yok ama belden 5 cm, bacaklardan 7şer cm incelme var. Zaten 55 kiloydum, şişman da değildim, bayağı başarılı programmış.


  • alicia_dominica  (04.01.13 09:37:39) 
kadın olduğunu bilemedim. 55 kilo bir için 5 ve 7 cm süpermiş. tebrikler


  • murat mc  (04.01.13 18:05:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.