[]

Barselona - Roma Gezisi

Merhaba arkadaşlar,

THY'nin ucuz biletinden aldık. 3 arkadaş 22 Şubat ta Barselonaya gidip 26 Şubat ta geri döneceğiz. 2 Martta da 2 arkadaş Romaya gideceğiz. 5 Martta geri döneceğiz.

1 vize alıp, iki seyahetide çıkarmayı planlıyoruz. Bu mümkün müdür? Bunun için nasıl bir yol izlememiz gerekir. Vize işlemlerine ne zaman başlamamız lazım?

Oraları bilen arkadaşlar için ucuz yollu kalabileceğimiz yer, görmeden gelmeyin diyeceğiniz yerler nelerdir? Gittiğimiz de çok soğuk olur mu? Aktivite olarak neler yapabiliriz.

Teşekkürler.

 
1 ay önceden başvurun. bu aralar pek yoğunluk olmaz.


  • dokunmakalbime  (03.01.13 09:05:46 ~ 09:06:17) 
www.booking.com'dan ucuz hostel bulabilirsiniz.


  • sezercik yavrum benim  (03.01.13 09:06:58) 
çok girişli 5 marta kadar geçerli schengen almanız gerekiyor. ben gittiğimde 2 ay boyunca geçerli çok girişli vize vermişlerdi. ama neye göre veriyorlar bilmiyorum. planınızdan bahseden bir dilekçe yazmanız işinize yarayabilir.

gittiğiniz yerlerde hostelde ya da airbnb aracılığıyla bi evde oda kiralayarak kalabilirsiniz. kişi başı gecelik 10-30 euro arası ortalama bir yer bulunabilir. gideceğiniz şehirle ilgili wiki sayfasına bakarsanız ortalama sıcaklık değerlerini görebilirsiniz.
  • el magico  (03.01.13 09:10:15) 
barcelonaya gidiyorsanız muhakkak şuraları görün ;

-sagra da familia
-park de gaudi
-Gaudinin diğer binaları şehrin her yerinde denk gelirsiniz bunlara ..
-national museum
-olimpic area
-old city
-catedral
-tepedeki kale. olimpic areaya yakın bu kale.
-3 lü bir park alanı var orasını da muhakkak gorun , park , hayvanat bahçesi ve büyük bir çeşme. sahile yakın bu kısım old city gezisi sonra buraya gelirsiniz zaten..

hatta bi map bulayım da gondereyim sana işaretleyerek..
  • kennym  (03.01.13 09:41:20) 
mümkündür. işlemlere hemen başlayın. schengen formunda gideceğiniz ülkeleri detaylı olarak yazar ve tarihleri de belirtirseniz (+ uçak biletleri ve otel rezervasyonları)multiple entrance vizenizi alırsınız.


  • interview with the vampire  (03.01.13 09:47:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.