Giriş
(10)

aşk sorunsalı

çiğnenmiş sakız
Arkadaşlar benim sevdiceğe bi haller oldu bu aralar. sen beni sevmiyosun beni herkes gibi sıradanlaştırıyosun yapıp yapıp bi özür dileyince konu kapancak sanıosun dio. yaptıım bişi de yok. aldatmadım etmedim. ama bi haller oldu yakın zamanda nişanlanıcaktık bi de. ne yapıcam ben çaresiz kaldım
Arkadaşlar benim sevdiceğe bi haller oldu bu aralar. sen beni sevmiyosun beni herkes gibi sıradanlaştırıyosun yapıp yapıp bi özür dileyince konu kapancak sanıosun dio. yaptıım bişi de yok. aldatmadım etmedim. ama bi haller oldu yakın zamanda nişanlanıcaktık bi de. ne yapıcam ben çaresiz kaldım
0
çiğnenmiş sakız
(06.01.09)
anlamaya calısmamak lazım kızları.
ilgi göster yeter. istemiyorum dese de göstereceksin.
pmsde uyuyacam kapat diyip sonra neden kapattın konuşmak istemiyor musun diyen kız tanıyorum =)

nişan benzeri ciddileşince işler kızlar beni sağlama aldı ilgilenmiyor moduna girerler. cicim aylarındaki heyecanı ararlar. ne yapılır ben bilmez. hiç o kadar ciddi ilişkim olamadı ne yazık ki. saygılar
0
safak efendisi
(06.01.09)
"beni herkes gibi sıradanlaştırıyosun" ne demek yahu?

herkesi sıradanlaştırdın beni de sıradanlaştırıyorsun?
herkes beni sıradanlaştırdı sen de sıradanlaştırıyorsun?
herkes sıradan bir ben farklıyım ama sen beni de sıradanlaştırıyorsun?
0
leylak sarabi
(06.01.09)
onu herhangi bi arkadaşım gibi sıradan görüyormuşum
0
🌸çiğnenmiş sakız
(06.01.09)
öyle hissetmiştir. illa aldatmak gerekmiyor sorun çıkması için. özür dilemeden önce nedenini öğren. kendisinden tabi, buradan olmaz.
0
leylak sarabi
(06.01.09)
kendimden yola cikarak: ya can sikintisindandir heyecan ariyordur, ya regl donemidir, ya nisan yakin nasilsa bu cepte azcik kapris yapiyim diyordur, nisan-evlilik korkusu sarmis olabilir yasi 27-28 den kucukse "ya daha iyi birini bulma ihtimalim varsa" diye dusunuyor da olabilir. iletisim kurun elle tutulur bir derdi varsa anlatir zaten, anlatmiyorsa yukardaki sebeplerden biridir muhtemelen.
0
eick
(06.01.09)
nişan, evlilik falan konuştuysanız ondandır o. sabır ve anlayışla geçer. evlendikten sonra bu süreç daha zor geçiyor.
0
trocero
(06.01.09)
bu gidişle nişanda yatacak ya hayırlısı sapıttı çünkü :)
0
🌸çiğnenmiş sakız
(06.01.09)
sadece az ilgilenmek vb değil. belki bakışlardaki bi farklılık, elini tutarken ne kadar sıcak/sıkı olduğu... bunu ben de yaptım zamanında... sana göre herşey normal oluyor ama aslında -artık alışkanlıktan mı, rutine bağlamaktan mı bilemiyorum- farkında olmadan hayatındaki en özel, en önemli varlık değil de hergün orda bi yerde duran bişey gibi davranmaya başlıyorsun zamanla. tabi kadınlar kedi gibi hemen alıyorlar böyle şeylerin kokusunu. tutkunu, bağlılığını bi şekilde daha yoğun göstermelisin bence! bu da yemeğe götürmek, hediye almak vb'den ziyade bakarken, öperken vb hissediliyor.

eğer elini çabuk tutmazsan @eick'in bahsettiği "ya daha iyi birini bulma ihtimalim varsa" durumu olabilir bi süre sonra, aman deyim.
0
stopnsilence
(06.01.09)
"ya daha iyi birini bulma ihtimalim varsa" durumu olacaksa olur, ona engel olamazsın. Eğer öyle bir şey olacaksa da olsun yani, olmasın diye zorlayıp ilişki sürdürmenin orta ve uzun vadede çok daha yıpratıcı sonuçları olur iki taraf için de.

Bence normal akışına bırakın bakalım nolcak?
0
sui
(06.01.09)
En kötü durum senaryosu olacak belki ama şunu söyleyebilirim ki başka birine karşı az da olsa ilgi duyuyor olabilir, sarfettiği cümleler kendi içinde hissettiği eksiklikleri sana yansıtmasından kaynaklanıyor olabilir. Bir kız olarak bunu alalade bir kız tribi olarak değerlendiremiyorum, ardında mutlaka birşeyler barındırıyor gibi. Hele epey uzun bir süredir devam ediyorsa.. Ben naçizane, bu konuyu biraz kurcalamanı ve sana kalbini açmasını sağlamanı önerebilirim.Umarım en kısa zamanda atlatırsınız bu dönemi.
0
joker the one
(07.01.09)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.