[]

reflü

%100 reflü rahatsızlığıyla karşı karşıyayım. hastaneye gitmem gerekiyor. hangi bölümden randevü almalıyım ?




 
gastroentroloji, malesef aynı rahatsızlıktan ben de yıllardır çekiyorum.


  • aves  (06.01.09 14:33:22) 
evet gastrodan randevu alın,sonra tetkikler yapılır,yatarkende boynunuz 90 derecelik açıya yakın biçimde olsun ve de geçmiş olsun.


  • madrigal  (06.01.09 14:48:00) 
dik aciya yakin bir sekilde yatmak
cay yok
kahve yok
cikolata yok
cilek yok
sigara alkol yok
sicak yok
soguk yok
eksi yok
acı yok
gece gec yemek yok
herhangi bir zamanda yiyip sonra hemen yatmak yok
o yok
bu yok.

yani, gecmis olsundan da fazlasini hakediyorsunuz.
ha ben bunlara uyuyor muyum? pek degil.
gittiginizde doktorunuzdan memnun kalirsaniz beni de o kisi hakkinda bilgilendirirseniz sonra sevinirim.
  • la traviata  (06.01.09 14:50:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.