[]

Siz olsaydınız nasıl davranırdınız

Özel ders vererek geçimimizi sağlıyorum. Evliyim, eşimle aynı bölümdeyiz. Elektrik Mühendisliği okuyoruz. Bu dönem aksilik üzerine aksilik geldi okulla düzeni tutturamadim. Daha çok parasal düzen aslında. Yeni oturdu ekonomik durum. Okuldan iyi bir ortalama ile mezun olma isteğim var sebebi ise ilerde mutlaka siyaset ve ya yönetim ile ilgili bir görevde çalışma isteğim. Şimdi zorlarsan alelade bir ortalama ile mezun olacağım. Bir dönem daha okursam eminim istediğim gibi olacağına. Eşim ve annenler endişeleniyorlar. Tek sorun bu. Oturduğumuz evi değiştirirsem eşim daha rahat edecek. Gelir kaygısı var doğal olarak. Iyi kazanıyorum aslında, hem de yorulmadan. Şimdi siz olsaydınız bu durumda eşinizin nasıl gönlünü hoş ederdiniz? O mezun oluyor bu dönem. Bir de bebeğimiz olacak. Korkum yok dünyevi kaygılardan, olmadı da hiç. Şimdi de kaygılarla hareket etmeden hedefim doğrultusunda ilerlemek istiyorum. Herkes sonunda daha mutlu olacak buna da eminim..




 
eşine bunu oturup mantıklı olarak anlatmalısın. anlamıyorsa uğraş. ya mutlu geleceğinden yada eşinden vazgeçmen gerekecek.


  • female demon  (02.01.13 14:33:12) 
Eşim şu an hamile olduğundan biraz daha hassas artık. Onu üzmeyi hiç istemediğim gibi kendimi ve dolayısıyle ailemi de düşünüyorum. Hassas tarafına geliyor ne zaman girsem bu konuya. Bir kalıp var düşüncesinde. Mezun olup ise gireyim istiyor. Mercedes te çalıştım ben, dilim var iki ayrı. Gönlü rahat etsin dünyalar benim olur. Ama hedefim dünyalardan daha fazlası. Hani kendimi gerçeklemek istiyorum.


  • yedinumara  (02.01.13 14:37:32) 
hacı yaş kaç merak ettim ya


  • klark  (02.01.13 15:10:16) 
22


  • yedinumara  (02.01.13 17:07:47) 
her topa gelişine vurmuşsun be mübarek. malatyalı mısın nesin?


  • klark  (02.01.13 17:28:36) 
Gelen topları iyi değerlendirdim sadece. iyi futbol oynarım, ofansif orta saha.


  • yedinumara  (02.01.13 19:13:34) 
helal olsun


  • klark  (02.01.13 23:01:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.