[]

MS Outlook'ta imza sorunu

Outlook'ta önceden tanımlamış olduğum imzaları eklerken bazen mailin sonuna değil de başına ekliyor imzamı. imzadan sonra maili yazmışım gibi.. Ama her zaman yapmıyor. Kafasına göre, ne zaman eserse.. Nedeni ne olabilir bunun?

NOT: Bu arada bu bilgi bişeye yarar mı bilmiyorum ama Office 2007 kullanıyorum.


 
zaten outlook yada benzeri programlarda ve hatta web uygulamalarinda imza sona eklenmez. imza 2 durumda eklenir (aslinda 3 ama 2 tanesini birlestirmesler)

1- yeni mail olusturdugunuzda
2- size gelmis olan bir maili cevapladiginizda yada baskasina ilettiginizde

1. durumda icinde sadece imzaniz olan yeni bir mail acar, 2. durumda onceki maillerin en ustune imzanizi ekler. her iki durumda da siz imzanin ustunden yazmaya baslarsiniz.

edit: tabi bu bahsettigim otomatik eklenme durumlarinda, manuel olarak imza ekleme gibi bir opsiyonda var fakat manuel durum hakkinda ahkam kesmiyim simdi yalan yanlis.
  • barbaroj  (06.01.09 12:33:24 ~ 12:34:25) 
şimdi şöyle olüyör; o olayların ayarı var, ve ben outlook'un otomatik olarak imzalı ynei mail açmasını yada reply yaptığımda otomatik olarak imza eklemesi gibi opsiyonları aktifleştirmedim. farklı isimlerde kaydetmiş olduğum imzalardan istediğimi seçip manuel olarak ben ekliyorum.
demek ki ilk önce imzayı ekleyip sonradan yazacağımı yazmam gerekiyor galiba. ama böyle düşünsem bile soruda belirttiğim gibi-genelde sona ama kafasına göre bazen başa eklemesi konusu hala kafamı kurcalıyor..

  • mortanius  (06.01.09 12:47:04) 
imzayı eklediğin anda mailin içinde nerede kaldıysan oraya ekler imzayı. resim eklemek gibi bir şey. denemek istersen yaz bi yazı rastgele bas klavyeye bi kaç satır sonra herhangi bir kelimenin ortasına tıkla ve oradayken imza ekle. metnin senin son tıkladığın yerine imzayı ekleyip metni ikiye böler.

özetle imza sona gelsin istiyosan son cümlenin altında bir yere tıkladıktan sonra eklemen gerekiyor.
  • croupier  (06.01.09 15:35:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.