[]

E-Ticaret sitesi için tedarikçi nasıl bulunur?

Merhaba Lidyalılar,

Yakın bir arkadaşım bir e-ticaret sitesi kuruyor, bunun için şirket falan da kurdu ancak satacağı ürünlere ilk elden nasıl ulaşacağı konusunda bir fikri yok. Örneğin parfüm satacak ve markaların uluslararası web sitelerinden Türkiye distribütörlerinin numaralarını bulup tek tek aradı ama nasıl oluyorsa ya kimse cevap vermiyor ya da başka bir yerler çıkıyor. Bu ürünleri nasıl tedarik ediyor e-ticaret siteleri. Bu konularla uğraşan ya da uğraşmış olan varsa ipucu verirse çok sevineceğim.

Teşekkür ederim şimdiden.

 
üretici ya da distibütörden ziyade toptancılara ulaşmaya çalışsın. hemen her ürün çeşidinin toptancıları bölge bölge dağılıyor.


  • el magico  (02.01.13 13:48:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.