[]

Lens gözümde kayboldu

az önce lensleri çıkartırken sol gözümdeki lensi bulamadım.Yere düşmediğine eminim.Sanırım gözümde aşağıya veya yukarıya bir yerlere kaydı.

Nasıl çıkartabilirim bunu ?


 
eğer gözünde olsaydı batardı, yani gözünde aşağıda yukarıda bir yere kaçması daha zor ihtimal, duramazdın o şekilde. farkında olmadan çıkmış ve düşmüş olabilir. iyice bak yine de gözünün içine gözükür zaten ordaysa, değilse düşmüştür. damla damlatmayı da deneyebilirsin, en azından emin olursun o şekilde gözündeyse yer değiştirir batar rahatsız eder filan..


  • clementine the tangerine  (02.01.13 12:18:14) 
gözümde değilmiş sabah takarken düşmüş :)


  • pierre bezukhov  (02.01.13 12:22:51) 
Gözünde kaybolma ihtimali de var bizzat oldu bende gözün arkasına kaçmıştı. Bi müddet sonra buruna yakın taraftan atmaya başladı gözüm lensi.


  • spica  (02.01.13 12:22:59) 
yerde kuru vaziyette buldum.


  • pierre bezukhov  (02.01.13 12:25:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.