[]

kızların burun kıllarını kesmemesi sorunsalı

geçenlerde hoş olduğunu düşündüğüm kız arkadaşlarımdan biriyle yüz yüze konuşurken biraz inceleme fırsatım oldu. alttan bakmıyor olduğum halde burun kıllarını gördüm kızın fırça gibiydi . cidden düşündükçe kıza karşı olan olumlu düşüncelerim gidiyor. bakımsızlık olarak algılanabilir mi bu durum ??




 
Algılanabilir.Görünen yerinin kılını almayanın görünmeyen yerleri kim bilir nasıldır


  • pierre bezukhov  (01.01.13 23:09:02) 
kız güzeldi be hacı yazık oldu valla


  • memories  (01.01.13 23:10:56) 
ben bile soğudum kızdan lan. :(


  • sen git ben geliyorum  (01.01.13 23:11:18) 
belki üşenmiştir öncesince falan ilerleyen günlerde tekrar kontrol et


  • jedilance  (01.01.13 23:11:36) 
tamam üşenmiştir dicem de üşeniyor olması için 2 yılda bir kesiyo olması lazım bildiğin fırça tüyü


  • memories  (01.01.13 23:12:38) 
ya belki gözünden kaçmıştır. hoşlanacağınız kızlara karşı bu kadar tahammülsüz olmayın bence. bizim memlekette kate upton ın bıyığı var diye eleştiriliyor. bırakın kızın da bir kılı tüyü olsun be..


  • raif_efendi  (01.01.13 23:13:48) 
evet cidden bu tür şeyleri kafaya takmamak istiyorum ama bazen elimde olmuyo


  • memories  (01.01.13 23:15:48) 
kız iyi dürüst biriyse burun kıllarından sakal yapsa bile razı olmalısın. bu devirde tüysüz kılsız nice kahpeler var.


  • inanmazsan inanma  (01.01.13 23:50:32) 
kesinlikle bakımsızlık. biraz da bilgisizlik. bunu normal olarak gören özellikle kol kıllarını almaktan çekinen çok kadın var. (herhalde daha sonra sürekli uğraşmamak için)

isterse dünyanın en güzeli olsun kıl kötü gösteriyor. hele koltukaltı falan off
  • sle  (02.01.13 01:08:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.