[]

Blazer ceket???

Kendime lacivert çok şık bir blazer ceket almak istiyorum nerden almamı önerirsiniz?




 
tween


  • 1917  (01.01.13 17:00:54) 
kesinlikle zara


  • elrohir  (01.01.13 17:05:37) 
Internetten alınır mı böyle bir şey sizce?


  • teodosic  (01.01.13 17:07:31) 
ceketi asla internetten alma. çünkü bedeni feci şekilde oynayan bir şeydir.

tweende medium, zara'da large, pull and bear'da medium, bershka'da large giyen biriyim mesela. her yerde değişiyor.

bi de ilk grdüğün yerden de alma. bence güzelce araştır.
  • kamera motor  (01.01.13 17:12:00) 
genellikle once magazada deneyip fiyatini ogrenirim. sonra internetten bulup eger daha ucuz ise internetten alirim (arada en az 50-60 lira fark olmali). Bu tween icindi.


  • 1917  (01.01.13 17:12:19) 
hatemoğlu


  • fatihdr  (01.01.13 17:13:42) 
Teşekkür ederim. Güzel bir blazer ceket için Tween ya da Zara'dan başka bir yere gitme diyorsunuz yani?


  • teodosic  (01.01.13 17:17:56) 
bu yorumları yapan arkadaşların çoğu hayatlarında sadece mezuniyette ceket veya takım giymiş arkadaşlar.

zara kesinlikle alma. iyi bir spor giyim markası. orta kalite ürünler ama klasik giyim adına sunduğu ürünlerin kalitesi ve kesimi vasat(klasik giyim işleri olmadığı için)artı vakko nun indirim fiyatına ceket satıyorlar. uzak dur. net

tween iyidir, kesimleri dardır, ama çok düz blazer yapmaz pek. logoludur çoğu. beğendiğin bir tane bulursan al. outlet mağazalarını tercih et.

benim tavsiyem networktur. (şayet zayıf veya orta kiloda biriysen) çoğu blazerlarım networktendir ve hiç pişman etmediler. kesimleri, modern, slim fit ve şıktır. hele de network limited bulursan sakın kaçırma. outlet mağzalarında 300-350 gibi bir fiyata bulabilirsin belki. sezonunda pahalıdır.

eğer zayıf biri değilsen abdullah kiğılıya bakabilirsin. (kiğilı değil abdullah kiğılı) abdullah kiğılı o grubun üst markasıdır. kesimleri regular fit ve üstüdür. kilolu insanlara uygun blazerlar yaparlar gayette başarılıdır.

hatemoğlu falan uzak dur zaten.

kumaş oranın gelınce %100 yün alma kırışır çabucak. %95 yün kalan %5 karışım olsun.

iyi günlerde giyin.

söylemeyi unuttum ya ayakkabı falan bir yere kadar da hiç ceket giyilmeden alınır mı?
  • east en boule  (01.01.13 17:29:48 ~ 17:30:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.