[]

eskiler neden hep güzeldir ?

neden, he ?




 
komşunun tavuğu-kaz ilişkisi.


  • zazazaraeta  (31.12.12 22:40:47) 
Eskiler eskimediği için hafız.


  • hicunutmam  (31.12.12 22:50:05) 
kiymetini bilmedigimiz icin. yasamin anlami bu zaten, vaktiyle mutlu oluyosun ama farkina varmayip kimetini bilmedigin icin daha sonra hep o eski anlari aniyosun, bu sirada da yasadigin ani iskaliyosun, gelecekte bir gununu de simdiki ana uzulmek icin ayiriyorsun. bu gunlerin kiymetini bilelim efendim, hayat bir gundur, o da bugundur.


  • sorusuolaninsanmodeli  (31.12.12 23:07:02) 
çünkü geçmişte kalanların sadece iyi yönlerini hatırlamayı seçeriz.


  • nobetciokur  (31.12.12 23:37:11) 
cunku eskilerden hatirlananlar sadece iyi anilardir.


  • tdl  (31.12.12 23:44:16) 
buna bi örnek vermek geldi içimden, eski sevgilimle sadece alışkanlıktan dolayı ilişkimi bitiremiyor, salakça bir girdapta sürükleniyodum. çocuğun yaptığı her şey gözüme batıyodu, söylediği mantıklı şeylere bile gıcık oluyodum (birine gıcık oldum mu einstein olsun farketmez). neden ayrılmıyodun diye sormayın bende bilmiyom. işte bu koç mezunuydu falan, içten içe kıskandığımdan mı bilmiyorum ama durmadan eziyodum bunu..neyse sonra görünüşte ben ayrıldım ama pratikte o terketti beni. benim bi taraflarım tutuştu, çocuk gözüme yakışıklı gelmeye başladı, ne zekiydi lan demeye başladım içimden, hali, hareketleri hep düzgün gelmeye başladı. neden??? çünkü zamanında kıymetini bilmemiştim..işte eskiler bu yüzden tatlıdır, kıymeti bilinmediği için. Ammada yazmışım.


  • kederlihomeless  (01.01.13 00:06:23) 
çirkinlikleri unutup, güzel şeyleri hatırlıyoruz. ondan.

oysa bugüne de öyle baksak belki bugün daha güzel.
  • 2001 kral filmdir  (01.01.13 01:34:35) 
yeninin gidişatı hiç iyi değilde ondan.


  • reverse engineer  (01.01.13 01:39:27) 
Gelecekte belirsizlik var... Ama gercek su ki gecmis zaten iyidir.iyi idi.


  • dunyatuhaf  (02.01.13 00:22:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.