[]

dikiş aldırma fena mı?

10 yaşımda aldırmıştım, 7 - 8 taneydi. travmatik bi olay olarak kodlamıştım o günü.

yıllar geçti, diş implantı falan filan. diş etimde 2 veya 3 dikiş var. ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa korktuğum kadar zor bişey değil mi?
bir de diş eti olunca daha mı fazla olur acısı ?
poliklinik veya sağlık ocağında alınır mı.

 
benim bileğimi dikmişlerdi, yaklaşık 25 dikiş atılmıştı, öyle çok acıdığını hatırlamıyorum, neşterle ufak ufak kesikler atmıştı doktor, biraz da dikişi alan insanın profesyonelliğine bağlı, kanırta kanırta dikiş alan adam da var yani.

not: ya bileğimi dikmişlerdi derken intihar felan değil yanlış anlaşılmasın, cama tokat atmıştım, neden öyle yapmıştım hatırlamıyorum
  • naw man fuck that  (31.12.12 18:41:58 ~ 18:43:09) 
evet çocukken hakkaten korkulacak gibi birşeydi o zamanlar acıyodu, fakat bu geçen 15 senede tıp çok ilerledi ve artık öyle acı verecek, can sıkacak birşey değil, aldıklarını hissetmiyorsun bile.

dişteki dikişi dikişi atan doktorun alması lazım.
  • killerbee  (31.12.12 18:56:03) 
20'lik dişim aldındıktan sonra dikişlerimi annem evde kendisi almıştı. acılı bir durum yok. merak etme.


  • cilgin fantezilerin adami  (31.12.12 18:59:36) 
dişçim başka şehirde, dikiş için tekrar gidemiyorum.
hastanenin ağız diş bölümünde almazlar mı. ya da plastik cerrahi. bilemedim.

  • fuckinginthebushes  (31.12.12 19:03:20) 
20lik diş çekimi sonrası dikişler alınırken hissetmedim bile.


  • trinitrotoluen  (31.12.12 19:07:43) 
Acil servise git, 1 hafta önce burada dikiş atılmıştı alınması gerekiyordu filan de, alırlar.


  • Hallerlale  (31.12.12 19:08:31) 
acil serviste senden doktorun imazlı kaşeli yazısını istiyeceklerdir, yani bu hastanede atıldı diyecek olursan. herhangi bir diş hekimi alabilir.önemli olan alınmasından ziyade konusunda uzman bir hekimin durumu değelendirmesi ona göre tedavi uygulayabilmesi bence...


  • killerbee  (31.12.12 19:19:03 ~ 19:21:45) 
Benden herhangi bir kaşe vs istenmemişti valla. Gayet gittim aldılar. Bir şey değil ya, millet evinde alıyor, acildeki hemşirenin 1 dakikasını almayacak bir şey, o yoğunlukta yüzüne bile bakmazlar.


  • Hallerlale  (31.12.12 19:23:29) 
çok bişi hissetmedim 8-9 tane aldırmıştım çenemden.


  • merena  (31.12.12 23:48:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.