[]

Şişirmeyen Su

Evet arkadaşlar, evde çene suyu diye bir su var. Tadı çok güzel ancak susuzluğumu gidermiyor, sadece şişiriyor. Fiyatı 6 TL'den yüksek olmayan şişirmeyen doyuran bir su var mı bildiğiniz? Hastayım zatı, su içe içe çatlayacağım.




 
ben erikliyi beğeniyorum tüm su ihtiyacıma cevap veriyor. Beni şişirmiyor.
Edit: Fiyatı istanbulda 9 tl ama

  • basond  (30.12.12 21:47:15 ~ 21:47:40) 
çene suyu içiyorsan izmit'e yakınsın demektir. gürpınar var güzel su. gölcük'ten çıkıyor. kipa marka suyu da onlar dolduruyordu bi ara, bütün kipalarda vardı hala yapıyolar mı bilmiyorum varsa ordan 0.5lik alıp deneyebilirsin yani.


  • nickimin hakkini veremedim  (30.12.12 21:50:23) 
ben en çok pınar'ı beğeniyorum. çobanpınar vs değil ama düz pınar.


  • goodz  (30.12.12 21:50:31) 
@basond çok çok pahalıymış dostum, erikli güzel su hakikaten ama fiyatı abartmışlar, 5 litrelikler daha ucuza geliyor sanırım

@nickinin hakkını veremeyen panpam İstanbul'dayım aslında ama o dediğin su da vardır, kipa'dan alır denerim bir.

@goodz pınar madran olsa ya da başka madran olsa onu alacağım direk ama yok, hiç. Zaten Pınar da 8 TL istiyor.

@imojeen, baktık şimdi 7.5 TL diyor.
  • mikail bey  (30.12.12 21:54:06 ~ 21:54:29) 
özkaynak diyorum. bizim oralardan çıkan su. bim'de ucuza satılıyor.


  • kakao  (30.12.12 21:55:35) 
çok ilginç bir tespit:) ben de içmiştim öyle bir şey hissetmedim, burada baya seveni var hatta bilinen markalardan daha iyi bir su diyorlar. ama ben nestle veya hayat alıyorum.


  • crimsonlady  (30.12.12 21:56:01) 
@crimsonlady, hastayım belki ondandır diyeceğim ama yok, kesinlikle değil, susuzluğum geçmiyor bu suyu içince.


  • mikail bey  (30.12.12 21:59:27) 
bu damacana suda ne varda kimse diger alternatiflere yonelmemekte bu kadar israrci gercekten anlamiyorum. fiyat yonunden 5lik ve 10luk pet sularla arasinda ucurum fark oldugunu dusunmuyorum. sanirim tasima isi zor geldiginden damacana aliyorsunuz!

bir gun bir vesile ile bir su fabrikasina gitmistim. ortam samimi oldugu icin de fabrika diye adlandirdiklari yeri gezdim ve damacanalarin uretim bandina ne sekilde geldigini, ne sekilde dolum yapildigini gordum. tam anlamiyla rezalet. oradaki calisanlar kirli oldugundan suphelendikleri damacanalari burnuyla kokluyor ve gelen kokuya gore kirli olup olmadigina karar veriyor. bariz sararmis ya da icine daha onceden mazot, sarap vs gibi agir koku yapan ve damacananin rengini degistiren bir sey girmemisse, o damacanayi temiz olarak doluma gonderiyorlardi. yani birisi damacananin icine cisini yapsa ve sonra su ile calkalayip bu fabrikalara gonderse, kesin temiz damacanalarla birlikte doluma giderdi. uzun lafin kisasi su ki, suyu tek kullanim ambalajda kullanin hasta etmeyin adami!
  • trento  (30.12.12 22:23:57) 
nestle?
7,30 fiyatı. uludağ suyu

  • somethinginthewayshemoves  (30.12.12 22:26:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.