Giriş
(3)

sigaranın ikamesi ne olabilir.?

jacksor
tekrardan sigarayı bırakma girişimi ile karşı karşıyayım. bu champix denilen ilacı kullanmayı düşünüyorum. yalnız en büyük sorun sigarayı bir ödül olakarak görmem sanırım. üzüntü, sevinç, heyecan , stres anında ilk işim sigaraya sarılmak oluyor. özetle nikotin bağımlılığının yanında psikolojik bağım
tekrardan sigarayı bırakma girişimi ile karşı karşıyayım. bu champix denilen ilacı kullanmayı düşünüyorum. yalnız en büyük sorun sigarayı bir ödül olakarak görmem sanırım. üzüntü, sevinç, heyecan , stres anında ilk işim sigaraya sarılmak oluyor. özetle nikotin bağımlılığının yanında psikolojik bağımlılık da var.
çok da umutlu olmasam da buna şimdiden bir çözüm arayışı içerisindeyim. fikri olan varsa buyursun.
0
jacksor
(30.12.12)
düşünme sürecini geçip champix'i kullan.
0
zgrydn
(30.12.12)
Sigara bırkılırmı en sevdiğim şey. Aynı durumdayım halimden memnunum. Olmasa naapardım. Bilmiyorum.
0
modicon
(30.12.12)
elektronik sigaralar var. aynı sigara hazzı veriyormuş. ablamla eniştem kullanıyorlardı ben de ordan biliyorum. internette bulabilirsiniz.
0
kakao
(30.12.12)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.